BUSSE tävlingsskjorta MARBELLA, långärmad XS vit i korthet:


busse -turneringskjorta Marbella, long -leved - Sporty Elegance for Cooler Weather

bussar turneringsskjorta Marbella är en sportig enkel långärmad skjorta som kombinerar elegans och funktionalitet. Det är det perfekta valet för ryttare som letar efter en snygg och samtidigt funktionell skjorta för svalare väder.

Skjortan kännetecknas av dess elegant insamlade, rundade stativ -up -krage, som kan stängas framtill av en blixtlås. Särskilda höjdpunkter är de särskilt andningsbara nätinsatserna längs ärmarna och på baksidan, som säkerställer optimal luftcirkulation och säkerställer en trevlig bärning.

bussar turneringsskjorta Marbella är en långärmad skjorta med en skräddarsydd passform. Det är tillverkat av ljus, särskilt helt vänligt, elastiskt mikrofunktionellt material som erbjuder optimal komfort och full rörelsefrihet.

Skjortan är lätt att ta hand om, snabbt torka och frysa, vilket gör den till en praktisk följeslagare i hästsporter. Den består av 93% polyester (mikro) och 7% Elasthan.

Översikt:

  • Sportig enkel design med andningsbara nätinsatser
  • Långt skjorta, skräddarsydd passform
  • Lätt, fraktvänligt, elastiskt mikrofunktionellt material
  • Lätt att ta hand om, snabbt torka och frysa -fritt

Tekniska data:

  • Material: 93% polyester (mikro), 7% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar turneringsskjorta Marbella, lång arm

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussarnas turneringsskjorta Marbella?
Bussens turneringsskjorta Marbella är en sportig, enkel långärmad skjorta med en elegant samlad, rundad stand-up krage och särskilt andningsbara nätinsatser längs ärmarna och på baksidan. Det är tillverkat av lätt, stödvänligt, elastiskt mikrofunktionellt material som erbjuder optimal rörelse och rörelsefrihet. Dessutom är skjortan lätt att ta hand om, snabbt torrt och frysa.

för vem är bussarnas turneringsskjorta Marbella särskilt lämplig?
Bussens turneringsskjorta Marbella är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en snygg och samtidigt funktionell långärndad Skjorta för svalare väder. På grund av dess praktiska egenskaper som vård och snabbtorkning är det en idealisk följeslagare för aktiva rididrottare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.