info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Vattenbehållare


Filter

Vattentankar - tillförlitlig vattenförsörjning för stall och betesmarker

Upptäck våra högkvalitativa vattenbehållare som ger en tillförlitlig vattenförsörjning för ditt stall och din betesmark. Med våra vattenbehållare kan du se till att dina djur alltid har tillgång till färskt vatten. Våra vattenbehållare är hållbara, säkra och enkla att fylla. Oavsett om du behöver en vattenbehållare för ditt stall eller din betesmark har vi rätt lösning för dig. Se till att dina djur mår bra och investera i våra pålitliga vattenbehållare.

Stall - Optimal dricksvattenförsörjning för dina djur

En bra vattentank i stallet är avgörande för att säkerställa en optimal dricksvattenförsörjning för dina djur. Våra vattenbehållare för stall har tillräcklig kapacitet och är lätta att rengöra. De är robusta och klarar påfrestningarna i stallet. Med en högkvalitativ vattenbehållare kan du se till att dina djur alltid har tillgång till rent och friskt vatten, vilket har en positiv effekt på deras hälsa och välbefinnande.

Betesmark - praktisk vattenförsörjning även i betesmarken

En tillförlitlig vattenförsörjning är också mycket viktig för dina djur i hagen. Våra vattenbehållare för betesmarker är robusta, hållbara och lätta att fylla. De har tillräcklig kapacitet för att säkerställa att dina djur har tillräckligt med vatten tillgängligt när de är ute på betet. Med en vattenbehållare av hög kvalitet kan du se till att dina djur alltid har tillräckligt med vätska och känner sig bekväma i hagen.

FAQ - Vattenbehållare

FAQ - Hur ofta ska vattenbehållaren i stallet rengöras?

Vattenbehållaren i stallet bör rengöras regelbundet för att säkerställa en ren dricksvattenförsörjning för dina djur. Beroende på användning och graden av nedsmutsning bör du rengöra vattentanken minst en gång i veckan. Använd varmt vatten och milt rengöringsmedel för att rengöra vattenbehållaren. Se till att inga rester eller bakterier finns kvar för att skydda dina djurs hälsa.

FAQ - Hur mycket vatten ska djuren få per dag på betesmarken?

Hur mycket vatten du bör ge djuren i hagen beror på olika faktorer, t.ex. antalet djur, väderförhållandena och djurens aktivitet. Som en tumregel bör det finnas minst 10-15 liter vatten per djur och dag. Se till att vattenbehållaren kontrolleras regelbundet och fylls på vid behov för att säkerställa att dina djur får tillräckligt med vätska.

FAQ - Är vattenbehållarna frostsäkra?

Ja, våra vattenbehållare är frostsäkra och kan användas utomhus året runt. De är tillverkade av robust material som är motståndskraftigt mot låga temperaturer. Se dock till att vattenbehållaren inte fryser när den används på vintern. Se till att vattenbehållaren är välisolerad och kontrolleras regelbundet för att förhindra frostskador.