info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Gåsmat


Filter

Gåsfoder - Vårt högkvalitativa foder för friska och glada gäss

I vår kategori "Gåsfoder" hittar du ett brett urval av högkvalitativt foder som är särskilt anpassat till gässens behov. Våra produkter erbjuder många fördelar och ser till att dina gäss får optimalt med foder.

Varför är vårt gåsfoder det bästa valet?

Vårt gåsfoder kännetecknas av en unik sammansättning som är perfekt anpassad till gässens behov. Det innehåller alla viktiga näringsämnen, vitaminer och mineraler som gäss behöver för en sund tillväxt och optimal utveckling. Våra noggrant utvalda ingredienser kommer från pålitliga leverantörer och garanterar hög kvalitet och färskhet.

Gåsfodret i vårt sortiment erbjuder olika fördelar:

  1. Hälsosam tillväxt och optimal utveckling: vårt gåsfoder innehåller högkvalitativa proteiner och essentiella aminosyror som främjar dina gåsars tillväxt och utveckling.
  2. Stöd för immunförsvaret: Genom att tillsätta vitaminer och mineraler stärker vårt gåsfoder immunförsvaret hos dina gäss och hjälper dem att hålla sig friska och vitala.
  3. Hög acceptans: Vårt gåsfoder är särskilt populärt bland gäss. De är särskilt anpassade till gässens smak och behov och garanterar därför en hög acceptansnivå.
  4. Lättsmält: Vårt gåsfoder innehåller lättsmälta ingredienser som stödjer matsmältningsprocessen hos dina gäss och säkerställer optimalt näringsupptag.

Gåsfoder - för friska gäss i alla skeden av livet

I vårt sortiment finns olika varianter av gåsfoder som är särskilt anpassade till behoven i olika livsstadier hos dina gäss.

Gåsfoder för stall och gård

Vårt gåsfoder för stall och gårdar erbjuder en balanserad blandning för gäss som huvudsakligen hålls i stall och på gårdar. Det innehåller alla viktiga näringsämnen och säkerställer att dina gäss får optimal näring.

Gåsfoder för utfodring

Vårt gåsfoder för utfodring är särskilt anpassat till behoven hos gäss som hålls utomhus. Det innehåller ingredienser som motsvarar gässens naturliga matvanor och säkerställer en balanserad kost.

Gåsfoder för en hälsosam kost

Förutom de viktiga näringsämnena innehåller vårt gåsfoder för en hälsosam kost särskilda ingredienser som främjar dina gåsars hälsa och välbefinnande. Det är det perfekta valet för gäss som kräver särskilt intensiv vård.