Äggförvaring Och Äggtransport


Filter

Äggförvaring och äggtransport: färska ägg säkert på väg

I vår kategori "Äggförvaring och äggtransport" hittar du högkvalitativa produkter som ser till att dina färska ägg når sin destination säkert och oskadade. Oavsett om du vill marknadsföra dina egna hönsägg eller ägg från din gård, kommer vårt urval att uppfylla dina krav.

Äggförvaring: För att bevara äggens färskhet och kvalitet är det viktigt att de förvaras på rätt sätt. Våra äggförvaringssystem erbjuder optimalt skydd mot skador och håller äggen i toppskick. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, t.ex. äggkartonger, äggförpackningar och äggkartonger. Tack vare sin speciella design och robusta material garanterar dessa produkter en säker transport och hygienisk förvaring av dina ägg.

Äggtransport: Om du behöver transportera dina ägg över långa avstånd är det viktigt med en säker och robust förpackning. Vårt urval av äggtransportbehållare och äggbrickor ger dig möjlighet att transportera dina ägg på ett tillförlitligt och skonsamt sätt. Den speciella konstruktionen skyddar äggen från stötar och brott, så att du kan transportera din värdefulla last med lugn och ro. Oavsett om det är med bil, cykel eller till fots - våra äggtransportlösningar är enkla att använda och skyddar dina ägg på ett tillförlitligt sätt.

E2 - Fjäderfä: Allt för artanpassad kycklinguppfödning

I kategorin "Fjäderfä" hittar du allt du behöver för artanpassad kycklinguppfödning. Från högkvalitativt kycklingfoder och stalltillbehör till praktiska redskap för att skörda ägg - här hittar du vad du letar efter. Bläddra igenom vårt omfattande sortiment och ge dina höns en optimal miljö.

E3 - Äggförvaring och äggtransport: Säkert skydd för dina ägg

Kategorin "Förvaring och transport av ägg" handlar om säker förvaring och omsorgsfull transport av dina färska ägg. Här hittar du äggkartonger, äggboxar och äggförpackningar som har utvecklats speciellt för detta ändamål. Med dessa produkter kan du vara säker på att dina ägg kommer fram till kunden intakta och hygieniska.

E4 - Fyrkantig bricka: Bekväm foderlösning för dina djur

Kategorin "fyrkantiga tråg" erbjuder dig en praktisk lösning för utfodring av dina djur. Dessa tråg gör det möjligt för dina djur att äta bekvämt och ransonerat på samma gång. Tack vare sin robusta konstruktion är de fyrkantiga ställningarna hållbara och tål även de mest nyfikna djuren. Upptäck vårt sortiment nu och säkerställ ett optimalt foderintag.

Vi hoppas att du hittar rätt produkter i vår kategori "Äggförvaring och äggtransport" för att optimalt uppfylla dina behov som husdjursägare. Våra högkvalitativa produkter ger dig den säkerhet och tillförlitlighet som du behöver för att skydda och ta hand om dina djur. Beställ nu på agrarzone.de och dra nytta av vårt breda urval och snabba leverans.

VANLIGA FRÅGOR

Fråga: Hur många ägg ryms i en äggkartong?

Svar: Som regel ryms 10 till 12 ägg i en vanlig äggkartong. Men det finns också specialstorlekar som ger plats för fler eller färre ägg.

Fråga: Kan jag använda äggkartongerna mer än en gång?

Svar: Ja, de flesta äggkartonger är återanvändbara. Se till att rengöra och desinficera kartongerna noggrant för att säkerställa hygienen.

Fråga: Vilka är fördelarna med ett fyrkantigt tråg jämfört med ett runt tråg?

Svar: Ett fyrkantigt tråg gör att flera djur kan äta samtidigt eftersom det är åtkomligt från alla sidor. Ett runt stativ tillåter däremot bara ett djur att komma åt foderplatsen. Det fyrkantiga fodertråget är därför särskilt lämpligt för grupphållning.