Om oss

Agrarzone Logo

Agrarzone - Om oss:

Agrarzone är en webbutik som tillhör Rehrl Handels GmbH, ett ägarstyrt familjeföretag från Österrike. Förutom Agrarzone, webbutiken för lantbruk, driver vi också en Webshop för Husdjur på schnauzerl.com. Från vårt 2500 m² stora lager skickar vi ca 1000 beställningar per dag till hela Europa.


Vårat mål:

Agrarzone vill vi att du ska kunna handla allt du behöver för ditt jordbruk eller din hästsport till ett bra pris. Vi har allt du behöver i ditt dagliga arbete med djur, från stängsel till material för djurhållning


Vilka vi är:

Vi, det vill säga alla djurerfarna medarbetare och vår vd Bernhard Rehrl som också känner till arbetet med djur från praktiken.


Vilka vi inte är:

Nej, vi är inte ett globalt företag! En familjär samhörighet präglar vårt dagliga arbete, där vi passionerat driver projekt framåt och alltid söker den bästa lösningen för våra kunder.


Våran historia:

1996 - Grundandes av Schnauzerl husdjurshotell och affär för husdjurstillbehör
08.1998 - Invigning av det nya Schnauzerl Hotel i 5202 Neumarkt am Wallersee
02.2005 - Starta Onlineshop schnauzerl.com för husdjurstillbehör
10.2012 - Grundande av Schnauzerl E.U. och nylansering av nätbutiken schnauzerl.com
01.2014 - Utvidgning av sortimentet med hästprodukter
07.2016 - Stiftelsen Schnauzerl GmbH
03.2019 - Namnbyte till Rehrl Handels GmbH
04.2019 - Starta nätbutiker för jordbruksprodukter Agrarzone.at, Agrarzone.de och Agrarzone.com
12.2019 - Öppnande ett kundtjänstkontor i 5211 Lengau
06.2020 - Lansering av Agrarzone.fr och Agrarzone.itBetesstängsel och jordbrukstillbehör för din gård

Agrarzone är specialisten för betesmark staket, djuruppfödning & jordbruksbehov. Vi är en lantbruksbutik på nätet med ett brett utbud av lantbrukstillbehör för din gård.

Bläddra bland vårt breda produktsortiment och beställ rätt tillbehör för dina behov med ett enda musklick. Oavsett om du letar efter reservdelar eller vill installera ett nytt elstängsel. I vårt sortiment av lantbrukstillbehör hittar du snabbt vad du söker.

Från elstängsel eller fjäderfännät med matchande utrustning för stängsel av betesmarker till höhäckar och klippmaskiner för hästar hittar du allt som en erfaren eller blivande jordbrukare behöver. Även hobbyträdgårdsmästare som bara behöver ta hand om ett litet antal djur, men som ändå lägger stor vikt vid god kvalitet, hittar snabbt rätt produkter eller utrustning i vår lantbruksbutik.