Plockningsmaskin


Filter

Maskin för plockning av fjäderfä

Plockmaskiner är ett utmärkt komplement till alla fjäderfäanläggningar. De är ett snabbt och effektivt sätt att avlägsna fjädrar från fåglar utan att skada deras hud. En klok investering för ditt företag, eftersom den kan spara tid, pengar och arbete i det långa loppet.

Att välja rätt plockmaskin - 6 faktorer att tänka på:

  1. Tidssparande: En av de viktigaste fördelarna med att köpa en plockmaskin är den tidsbesparande aspekten. Att ta bort fjädrar från för hand kan vara en tidskrävande process, särskilt om du har ett stort antal fåglar. Med en maskin kan du bearbeta fler fåglar på kortare tid, vilket gör att du kan öka din produktion. Detta kan leda till betydande besparingar på arbetskostnader och ökad lönsamhet för ditt företag.
  2. Kostnadseffektivt: En annan fördel med att köpa en plockmaskin är kostnadseffektiviteten. Även om den initiala investeringen kan verka hög kan de långsiktiga besparingarna vara betydande. En plockmaskin kan minska behovet av ytterligare arbetskraft, vilket kan spara pengar på löner och förmåner. Dessutom kan maskinerna hjälpa dig att minska avfallet genom att minimera antalet skadade fåglar. Detta kan spara pengar på ersättningsfåglar och veterinärkostnader.
  3. Förbättrad hygien: En annan viktig fördel med att använda en plockmaskin är förbättrad hygien. Handplockning kan vara en rörig och smutsig process, vilket kan leda till kontaminering av köttet. En plockmaskin är utformad för att avlägsna fjädrar snabbt och effektivt, vilket minskar risken för kontaminering. Dessutom är de lätta att rengöra, vilket hjälper dig att upprätthålla en ren och sanitär produktionsmiljö.
  4. Konsekvens: Den är utformad för att ge konsekventa resultat, vilket kan vara en betydande fördel för ditt företag. Handplockning kan leda till variationer i fjäderborttagningen, vilket kan resultera i inkonsekvent produktionsresultat. Med en plockmaskin kan du uppnå konsekventa resultat, vilket kan hjälpa dig att upprätthålla en högkvalitativ produkt och öka kundnöjdheten.
  5. Mångsidighet: Det kan vara en stor fördel för ditt företag. Oavsett om du har små slaktkycklingar eller stora kalkoner kan en plockmaskin hjälpa dig att avlägsna fjädrar snabbt och effektivt. Dessutom kan maskinerna justeras för att arbeta med olika typer av fjädrar, vilket gör att du kan bearbeta en mängd olika fågelarter.
  6. Ökad produktion: En av de viktigaste fördelarna med att använda en plockmaskin är ökad produktion. Med denna maskin kan du bearbeta fler fåglar på kortare tid, vilket gör att du kan öka din produktionsutgång. Detta kan hjälpa dig att uppfylla dina kunders krav och öka din lönsamhet. Dessutom kan ökad produktion hjälpa dig att utöka din verksamhet och dra nytta av nya marknadsmöjligheter.

Plockningsmaskinen sparar tid i slutändan.

Att köpa en plockmaskin kan vara en klok investering för din fjäderfäfarm. Den kan spara tid, pengar och arbete samtidigt som den förbättrar djurens välbefinnande, hygien, konsistens och mångsidighet. Dessutom kan användningen av en maskin hjälpa dig att öka produktionen, uppfylla kundernas krav och utvidga din verksamhet. Om du vill förbättra dina möjligheter att bearbeta fjäderfä kan en plockmaskin vara rätt val för dig.

Dina förmåner på Agrarzone:

Fria returer: Du kan returnera alla köp inom 30 dagar, och returfraktkostnaderna är vårt ansvar.

30-dagars öppet köp: Om du inte är nöjd kan du returnera den inom 30 dagar och få full återbetalning.

Service och rådgivning: Vår professionellt utbildade kundtjänst hjälper dig gärna med alla frågor du kan ha. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig