info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Alpacka Mat


Filter

Alpackafoder - Hälsosam näring för lyckliga alpackor

Välkommen till kategorin för alpackafoder på Agrarzone! Här hittar du ett stort urval av högkvalitativt och balanserat foder för dina alpackor. En hälsosam kost är avgörande för dina djurs välbefinnande och bidrar avsevärt till deras vitalitet och prestanda.

Varför är högkvalitativt alpackafoder så viktigt?

Alpackor är krävande djur när det gäller deras diet. De behöver en balanserad blandning av hö, gräs, örter och högkvalitativa pellets för att få i sig alla viktiga näringsämnen. En obalanserad kost kan leda till matsmältningsproblem, viktminskning och bristsymptom. Med vårt alpackafoder kan du se till att dina djur får alla viktiga näringsämnen i tillräckliga mängder.

Kvalitet är vår högsta prioritet

På Agrarzone lägger vi stor vikt vid kvalitet. Därför erbjuder vi endast alpackafoder från välkända tillverkare som är specialiserade på alpackors behov. Våra produkter innehåller högkvalitativa ingredienser och kvalitetstestas regelbundet.

Alpackafoder och dina djurs behov

Alpackafoder spelar en avgörande roll för dina djurs hälsa och välbefinnande. Det förser dem med alla viktiga näringsämnen som de behöver för en sund tillväxt och optimal prestanda. Vårt sortiment omfattar ett brett utbud av foderprodukter för alpackor som är särskilt anpassade till behoven hos dessa underbara djur.

Pellets för alpackor

Våra alpackapellets är ett utmärkt komplement till dina alpackors dagliga höranson. De innehåller en balanserad blandning av viktiga näringsämnen, vitaminer och mineraler och säkerställer att dina djur får allt de behöver för en sund tillväxt och ett starkt immunförsvar. Pelletsen är lätt att äta och kan enkelt integreras i den dagliga foderplanen.

Hö för alpackor

Bra hö utgör grunden för en hälsosam kost för dina alpackor. Vårt alpackahö är noggrant utvalt och av högsta kvalitet. Det innehåller en hög andel viktiga näringsämnen och är särskilt populärt bland alpackor. Vårt hö är fritt från damm och mögel och bidrar därför till dina djurs hälsa.

Mineralfoder för alpackor

Mineraler spelar en viktig roll i alpackornas diet. Med vårt högkvalitativa mineralfoder för alpackor kan du se till att dina djur får alla viktiga mineraler och spårämnen som de behöver för en sund tillväxt och optimal kroppsutveckling. Mineralfodret tillsätts helt enkelt i fodret och säkerställer en balanserad kost.

Vanliga frågor om foder till alpackor

Hur mycket alpackafoder behöver mina djur?
Mängden alpackafoder beror på olika faktorer, t.ex. djurens ålder, vikt och aktivitet. Informationen på foderprodukternas förpackningar ger en grov vägledning. Men du kan också kontakta våra experter, som gärna hjälper dig med rätt dosering.

Hur ofta ska jag byta foder till alpackor?
Det är tillrådligt att byta alpackafoder regelbundet för att säkerställa en varierad kost. Se till att foderbytet sker långsamt och gradvis för att undvika eventuella matsmältningsproblem. Våra experter ger dig gärna råd om val och kombination av olika foderprodukter.

Kan jag använda alpackafodret även till andra djur?
Vårt alpackafoder är särskilt anpassat till alpackornas behov. Det innehåller alla viktiga näringsämnen som dessa djur behöver. För andra djurarter rekommenderar vi lämpligt foder som är särskilt anpassat till respektive djurs behov.