Effektiv skadedjursbekämpning: Våra produkter mot skadedjur i hus, stall och på gården på ett ögonblick.

Har du en flugpest i din lada? Dina kycklingar i hönshuset har drabbats av det farliga fågelkvalstret? Attackerar sniglar och sorkar dina grönsaksbäddar? Vildsvin och mårdhundar orsakar förödelse?WAHL På Agrarzone hittar du ett brett utbud av produkter för skadedjursbekämpning:

  • Kontroll av flugorMot irriterande flugor hittar du ett stort urval av elektriska flugdödare, limfällor, flugrullar, larvgifter, flugsprayer och insektsspray härWAHL.
  • Mot fällan och mot kvalsterMot kvalster i hönshuset hittar du olika kvalstersprayer och kvalsterpulver i vår webbutik. Du kan bekämpa malar med våra effektiva malfällor.
  • Myggmedel och hästflugfällaMot de stickande skadedjuren hittar du ett brett utbud av hästflugfällor, myggspray, gelépinnar och geléspray på Agrarzone.
  • Bekämpning av getingar: Här kan du köpa produkter för bekämpning av getingar och getingbon, t.ex. getingspray, getingskum och getingfällor.
  • Myrfälla: För bekämpning av myrkolonier i trädgården och stallet kan du köpa myrspray, myrpulver, spridningskristaller och myrbetsfällor här.
  • Snigelfälla och musfällorFör att bli av med sniglar och sorkar har vi olika fällor och försvarssystem.
  • Musfälla och råttfällaWAHL Mot råttor och möss i hus och stall hittar du här ett urval av musfällor, slagfällor, ultraljudsapparater, mus- och råttgift.
  • Vildsvinspåverkan och vargspåverkanFör att förhindra framtida skador på din gård och betesmark har vi olika repellerande spray, signalband och nät för vilda djur.
  • Mårdhundsfälla: Med levande fällor, speciella mårdhundsspray och dofter kan du hålla mårdhundar borta från hus, stall och gård.

I dessa situationer är vårt skydd mot skadedjur lämpligt för dig.

Att bli av med skadedjur i hus, stall och på gården: För att bli av med skadedjur måste du först veta vilka skadedjur det är. Först då kan du avgöra vilken elektrisk, mekanisk eller kemisk form av skadedjursbekämpning som är den rätta.

Bli av med flugor i ditt stall: Gå till roten av flugproblemet med våra larvicider och flugsprayer. Med vår trestegsplan kan din ladugård äntligen bli flugfri!

Gör dig av med skadedjur utan att skada djuren: Det finns en mängd olika levande fällor för olika gnagare och andra skadedjur. De fångar djuret utan att skada det och kan släppa ut det på en annan plats.

Myrmedel på ekologiska gårdar: DiaCarid-myrpulver finns tillgängligt för att bekämpa den röda fågelkvalstret. Det är ett fint pulver som tillverkas av fossil plankton och lämpar sig för användning på ekologiska gårdar. Det är för övrigt också effektivt mot andra krypande insekter, t.ex. myror, silverfiskar och lusar.

Köp av råttgift och musbete: Rått- och musbete som innehåller mer än 30 ppm rodenticider får i Tyskland endast lämnas ut till slutkonsumenter med ett lämpligt kompetensbevis. Köpare av sådana produkter måste dessutom vara minst 18 år gamla och identifiera sig med ett identitetskort.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera skickade varor inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om ditt köpta elstängsel inte är rätt för dig trots allt kan du returnera enheten till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi återbetalar då hela inköpspriset.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning är certifierad av lagstiftaren. Alla elektrifierade produkter, t.ex. stängsel eller nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar på slutresultatet.