EcoBusters Flugfälla Willow Set inkl. lockmedel i korthet:


 • Flugfälla för upp till 90 % färre flugor
 • För betesmark, runt stallet, i trädgården eller på campingen.
 • Särskilda öppningar för enkelriktade resor
 • Naturligt lockmedel tillverkat av fermenterad jäst
 • Miljövänlig - giftfri

EcoBusters Flugfälla Willow Set inkl. lockmedel

Den effektiva Ecobusters-flugfällan garanterar en praktiskt taget flugfri miljö för djur och människor! Flugfällan kan användas individuellt - i hagen, runt stallet, i trädgården eller på campingen.

Willow Fly Trap är perfekt för användning i stora utomhusområden och hjälper till att skapa en flugfri zon. Flugorna attraheras av lukten av den naturliga attraktionen i hinken. De kommer in i flugfällan genom de speciella envägsöppningarna och kan inte fly.

Lockämnet består av tillsatsgodkänd jäst (för användning inom livsmedelsindustrin) och bakpulver. Den blandas med ljummet vatten och aktiveras av värme och solljus. Det är godkänt av foderindustrin och är miljövänligt. Lukten lockar till sig flugor mycket effektivt. Den rekommenderade mängden lockmedel per hink är 240 g (6 påsar på 40 g). När påsarna inte används måste lockmedlet förvaras på ett torrt ställe under 25 °C och utom räckhåll för barn.

Den naturliga attraktionen är ointressant för bin och fåglar får inte plats genom öppningarna! Därför finns det ingen risk att locka till sig insekter eller fåglar.

Översikt:

 • Stabil flugfälla för flugbekämpning
 • Upp till 90 % färre flugor
 • Flugfria zoner på betesmarken, runt stallet, i trädgården eller på campingen.
 • Särskilda envägsöppningar förhindrar flugor från att komma ut.
 • Naturlig attraktionskälla tillverkad av jäst som effektivt lockar till sig flugor.
 • Miljövänlig - giftfri, ingen miljöpåverkan
 • Förblir aktiv i upp till 60 dagar

Användning:

 1. Häll lockmedlet i den gula hinken och lös upp det med 6 liter ljummet vatten, stäng sedan hinken med det unika vridlocket.

 2. Placera den 10-15 meter från det önskade området. Helst ska hinken hänga i solen på en höjd av cirka 1,5 meter.

 3. Flugorna attraheras av lukten av den naturliga attraktionen. De speciella envägsöppningarna förhindrar säkert att flugor som fastnat i hinken kan komma ut. Beroende på hur många flugor som finns i området måste flera hinkar placeras på ett avstånd av ca 50 meter från varandra för att hålla området fritt från flugor.

 4. Efter cirka 6-8 veckor eller när hinken är väldigt full av flugor måste hinken tömmas och ett nytt lockmedel blandas med vatten.

Leveransomfattning:

1x EcoBusters hink med pilgrimsflugfälla
1x 240g lockmedel

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Lockmedel för EcoBusters flugfälla 6x40g
Lockbete för EcoBusters flugfälla6 x 40 g lockmedel för EcoBusters flugfälla för påfyllning. För effektiv bekämpning av flugor bör EcoBusters flugfälla tömmas var 6-8:e vecka och fyllas med ett nytt lockämne. För att göra detta, släng det gamla lockmedlet med de fångade flugorna i gödselhögen och blanda det färska lockmedlet med 6 liter ljummet vatten i hinkarna. Hinken hängs upp i solen och lockar effektivt till sig flugor med sin lukt. Miljön är därför nästan fri från flugor. Oavsett om det är i stallet, på betesmarken, på campingen eller i parkerna - njut av upp till 90 % färre flugor för dig och dina djur.Lukten lockar inte till sig bin och fåglar kan inte ta sig in genom öppningarna, så lockmedlet är ofarligt i detta avseende.Översikt:För påfyllning av EcoBusters flugfälla.För stall, betesmarker, campingplatser, parker osv.För en nästan flygfri miljöLeveransomfattning:6x 40g Lockbete för EcoBusters flugfälla

Innehåll: 0.24 Kilogram (1 637,92 kr* / 1 Kilogram)

393,10 kr*
%
FlyCage6 flugfälla med lockmedel
cit flugfälla FlyCage6 Extremt effektiv och stor flugfälla för betesmarker, trädgårdar, campingplatser etc. fylld med den speciella FlyCage-attraherande blandningen, upp till 90 % av flugorna från det omgivande området fångas Med det ursprungliga FlyCage-attraktionsmedlet fungerar fällan i upp till 3 månader Återanvändbar efter påfyllning med lockmedel endast för utomhusbruk, perfekt från april till oktober För bästa fångstframgång, använd endast original FlyCage flugattraktion Kapacitet: 6 l vatten och 750 g FlyCage flugattraktion Information om flugattraherande medel: Använd endast utomhus Blandningsförhållande: flugattraherande FlyCage med vatten i förhållandet 1:8 Använd biocidprodukter försiktigt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning! Leverans omfattning: FlyCage 6 inkl 6 rutnätinlägg 750 g lockmedel

481,96 kr* 505,44 kr*
CIT FlyCage lockbete för flugor 750 g
CIT Flying Remedy Flycage 750g - Biologisk och effektiv flygkontroll CIT -flygande botemedel Flycage 750g representerar ett effektivt, biologiskt sätt att bekämpa fluga. Oavsett om det är i stabilt, i jordbruk, i trädgården eller i camping - denna attraherande fälla bidrar till detta, närvaron närvaron närvaron närvaron för att minska avsevärt från flugor. Detta flammande block är ett effektivt naturligt attraherande som var speciellt utvecklat för användning i flugafällor. Det erbjuder en effektiv och giftig fluereduktion , idealisk för en miljömedveten användning. Dessutom imponerar det med sin långa tid på upp till tre månader, vilket gör det till en hållbar lösning för långsiktiga krav. Applicering av flygblockagenten lärs lätt och snabbt. Detta gör det särskilt lämpligt för människor som arbetar inom jordbruk eller i flygande områden och behöver en effektiv, giftig och långvarig metod för flygning. Översikt: Effektiv naturlig attraktion för fluga fällor Effektiv giftig fluereduktion Lång effektivitet på upp till 3 månader Enkel applikation Tekniska data: Vikt: 750g Effektperiod: upp till 3 månader leveransomfång: 1x CIT Fly Blocking Agent Flycage 750g faq Hur länge har CIT -flygblocket en effekt? Flygblocket har en effektperiod på upp till tre månader. Hur används CIT Flying Block Flycage 750g? Flyblocket är enkelt att använda och kan användas i alla slags fluga fällor.

Innehåll: 0.75 Kilogram (299,44 kr* / 1 Kilogram)

224,58 kr*