Elnät för betesmarker och elektroniska nät - det perfekta skyddet för dina djur.

Nät för betesstängsel är mycket populära om du snabbt och enkelt vill avgränsa områden för djurhållning eller om ägodelar ska skyddas från vilda djur.

Får och getter ställer särskilt höga krav på ett betesstängsel. Får är robusta djur och skyddas också från elektriska stötar av sin täta ull. Därför bör man välja ett elstängsel med hög effekt på 12 volt eller 230 volt för alla nät.

Elstängselnätet finns i olika utföranden och passar därför för alla typer av markförhållanden och användningsområden. Kombinationen av robusta plast- eller glasfiberpålar och högkvalitativa ledarmaterial i våra elektroniska nät garanterar högsta möjliga säkerhet för hjordarna. Vårt sortiment av nät av vide är lämpligt för den professionella uppfödaren och för små djurhållning inom hobbysektorn.

Fördelar med Willow Net:

  • Alla våra nät har en kopplingsklämma i rostfritt stål för snabb anslutning av flera nät.
  • Knutpunkterna är svetsade och därför extremt stabila.
  • Färgkontrasterande huvudisolatorer vid den första stolpen gör det lättare att sätta upp nätet.
  • Snabba och enkla reparationer med Litzclips reparationssatser.

Köp pilnät - med eller utan elektricitet

Elstängslet kan användas med eller utan elektricitet. Dessutom finns det också ett nät för betesstängsel utan elektricitet, som inte innehåller några elektriska ledare och därför är något billigare. Fördelen med ett elstängsel är att djuren inte bara inte kan ta sig ut, utan också att inga naturliga fiender till djuren, t.ex. varg eller mård, kan ta sig in.

Översikt över betesnätstyper:

Översikt Willow Net Tillbehör: