Hönsnät Premium Fiber med ström, grönt 25 m x 106 cm i korthet:


 

 • Säker löpning för dina fjäderfä
 • Kan valfritt elektrifieras: håller effektivt vilda djur borta.
 • Extra stabilitet tack vare förstklassiga glasfiberpinnar
 • Små maskor förhindrar att man glider igenom
 • 3 års garanti för UV-stabilitet

Hönsnät Premium Fiber med ström, grönt

Det här hönsnätet ger extra stabilitet tack vare de starka och lätta glasfiberstolparna. Kan som tillval elektrifieras med ett elstängsel för extra skydd mot vilda djur.

Med Agrarzone Poultry Net Premium Fiber kan du förvänta dig ett robust och lätt betesnät för fjäderfähållning. Hönsnätet övertygar med sina robusta glasfiberstolpar, som har en betydligt högre stabilitet jämfört med plaststolpar och dessutom är lättare och mer hållbara. Det stabila hönsnätet är lätt att sätta upp, utvidga och demontera. Det elektriska hönsstängslet kan enkelt förlängas med andra nät eller en grind för betesstängselnät. Det elektriska betesnätet kan sättas upp och tas ner på några sekunder, vilket gör det perfekt för korta betesperioder. Den kan enkelt rullas ihop och förvaras på ett platsbesparande sätt.

Elnätet har smala maskor i det nedre området, vilket gör nätet särskilt intressant för att driva fjäderfä, t.ex. höns, kalkoner och ankor. Men även andra mindre djur kan drivas på ett utmärkt sätt med det mobila stängslet, t.ex. grisar, getter, hundar eller som fårnät. Förutom de smalare maskorna förhindrar den förstärkta översta strängen att nätet hänger ner. De goda flockningsegenskaperna säkerställs också av en plastförsegling vid varje korsningspunkt i nätet, som är oåterkalleligt svetsad.

En överblick:

 • Säker träningsyta för dina fjäderfä
 • För höns, gäss, kalkoner, ankor eller till och med hundar och lamm.
 • Extra stabilitet tack vare de förstklassiga glasfiberstolparna
 • Kan som tillval elektrifieras med en elektrisk fäktare
 • Huvudisolatorn och markstopparen ger ett säkert grepp om fjäderfennätet.
 • Särskilt liten maskstorlek i det nedre nätområdet.
 • Extremt tätt svetsade noder
 • Snabb och enkel anslutning med strängklipp
 • 3 års garanti mot UV-skador på plaststrängarna

Storlekar:

25 m x 106 cm med 9 glasfiberpinnar
50 m x 106 cm med 15 glasfiberpinnar

Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Markspetsar Antal: Enkel punkt
Egenskaper: med ström
Material: Fiberglas

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Ersättningsjordstoppare för korgnät
Ersättningsjordstoppare för pilnät Ersättningsstoppare för Ovi-, Pre Line-, Flock-, Gelfoil och kaninnät samt för vilt- och vargnät. Dessa markstoppare kan användas för att fästa nätet på stolpen och hålla nätet på plats. Leveransens omfattning: 1x ersättningsjordstoppare

5,50 kr*
st.
Reparationssats korgnät grönt
Reparationssats fårnät OviNet grön Färg: grön Leveransens omfattning: 2 m tråd med ledare av rostfritt stål (Ovi-kvalitet) 2 m sträng utan stege (Ovi-kvalitet) 2x bottenpropp 2x isoleringshättan topp 6x mässingshylsa

60,55 kr*
st.
Ersättningsjordankare för korgnät
Markförankring av plast för korgnätLängd: 15 cm

26,85 kr*
st.
%
Tips
DUO 1500 Elstängsel 230V / 12V, 2 Joule
Agrarzone DUO 1500 - 230/12 Volt elstängselaggregatDen universella 230/12 volts-enheten Agrarzone DUO 1500 är den perfekta elstängselanordningen för korta stängsel utan växtlighet!En betesanordning är i princip ansvarig för att se till att djuren respekterar sitt inhägnade område och alltid respekterar denna gräns. Därför är ett tillförlitligt elstängsel hjärtat i varje elstängsel. Beroende på djurart, staketets längd eller vegetationen måste elstängslet anpassas till motsvarande krav.Den kraftfulla 230/12-volts kombinationsapparaten Agrarzone DUO 1500 kan användas för att bygga ett extremt brett utbud av stängsel. Anordningen är idealisk för korta staketlängder utan vegetation. Oavsett om det är för hästar, nötkreatur, får eller getter - duoapparaten styrs av en mikroprocessor och har även en LED-funktionsindikator.Men inte bara den extremt enkla användningen utan även de tillbehör som ingår i leveransen (12-volts anslutningskabel, jordanslutningskabel, stängselanslutningskabel) gör det elektrifierade betesstängslet Agrarzone DUO 1500 till en toppartikel inom betesstängseltekniken och idealisk för elstängsel och betesstängsel.Agrarzone DUO 1500 med en överblick:Universell 230/12-volts elstängselenhet med hög effektBatteridrift eller strömdrift möjligMycket bra pris/prestanda-förhållandeKvalitetsprodukt "Made in Germany" - 3 års garantiLämplig för betesstängsel med band, strängar, rep och för pilnätAnvändningsområde:Perfekt kraft-/nätsenhet/batterienhet för korta stängsel utan vegetation.Kan användas för många djur på betesmarken, t.ex. hästar, nötkreatur, grisar, höns, hundar, katter och för att avvisa hägrar.Tekniska data:Max. Spänning: 9 000 VSpänning vid 500 Ohm: 4 600 VMax. Laddningsenergi: 2 JMax. Urladdningsenergi: 1,5 JTeoretisk stängningslängd: 48 kmMax. staketlängd Stängslets längd utan vegetation: 15 kmMax. staketlängd Staketets längd med medelhög vegetation: 4,5 kmMax. staketlängd Max. staketlängd med hög vegetation: 2 kmStrömförbrukning: 176 mAAntal markpinnar på 1 m som krävs: 2 styckenLämplig för pilnät upp till: 0,25 kmFör dessa arter: häst, nötkreatur, får, getLeveransens omfattning:1x Agrarzone Elstängsel DUO 1500 Elstängsel 230 Volt1x anslutningskabel för stängsel1x jordkabel1x anslutningskabel 12V1x nätadapter 230V1x bruksanvisning

1 257,14 kr* 1 347,02 kr*
%
Dörr för elstängselnät 125 cm
Agrarzone Dörr för elstängselnät - Elektrifierbar för betesstängselnät och fjäderfennät. Praktisk, elektrifierbar dörr för elstängselnät upp till 125 cm höga nät. Nätdörren till elstängslet ger snabb och enkel tillgång till betesmarken utan att stängslet behöver stängas av. Få snabb och enkel tillgång till ditt betesnät med Agrarzone grind för betesstängsel. Den här praktiska grinden till ditt elnät är snabb och enkel att installera var som helst i nätet och kan även monteras i efterhand på det stängsel du redan har. Den isolerade ramen skyddar mot strömstötar och möjliggör därmed säker tillgång till betesmarker. Matchande kopplingsklämmor i varje ände ger en tillförlitlig elektrisk anslutning mellan den elektroniska grinden och det befintliga elektroniska nätverket. Agrarzone grind för betesstängsel, för en passage på upp till 86 cm, levereras inklusive tillbehör. Detta gör montering och installation på ditt befintliga fjäderfästaket mycket enkelt och till och med möjligt utan verktyg. När du öppnar dörren till hagen behöver du inte stänga av strömmen. Perfekt för fjäderfähållning och för många andra djur som fårnät, hundnät, kycklingnät eller som vargnät för att avvisa vilda djur. En överblick över betesgrinden: Lätt och säkert att öppna och stänga Låg vikt, men ändå stabil och robust Öppningsbredd för elstängselnätet: 86 cm (tillräcklig för de flesta trädgårdsredskap) Inkl. 2 jumbopålar, dubbel spik Kan elektrifieras, inkl. kabel och anslutningar Enkel och snabb installation Leverans av pilnätsgrind inkl. anslutning och anslutningstillbehör För höns, gäss, kalkoner, små hundar etc. Även lämplig för lamm Svetsade förbindningar Förstärkt övre sträng Särskilt liten maskstorlek i nätets nedre del. Stabila, lätt synliga plastpinnar Leveransens omfattning: 1 x Agrarzone Grind för elstängselnät upp till 125 cm, kan elektrifieras, 86 cm genomgång.

785,29 kr* 864,94 kr*
st.
%
Dörr för elstängselnät 105 cm
Agrarzone Dörr för elstängselnät - Elektrifierbar för betesstängselnät och fjäderfennät. Praktisk, elektrifierbar dörr för elstängselnät med en höjd på upp till 105 cm. Nätdörren till elstängslet ger snabb och enkel tillgång till betesmarken utan att stängslet behöver stängas av. Få snabb och enkel tillgång till ditt betesnät med Agrarzone grind för betesstängsel. Den här praktiska grinden till ditt elnät är snabb och enkel att installera var som helst i nätet och kan även monteras i efterhand på det stängsel du redan har. Den isolerade ramen skyddar mot strömstötar och möjliggör därmed säker tillgång till betesmarker. Matchande kopplingsklämmor i varje ände ger en tillförlitlig elektrisk anslutning mellan den elektroniska grinden och det befintliga elektroniska nätverket. Agrarzone grind för betesstängsel, för en passage på upp till 86 cm, levereras inklusive tillbehör. Detta gör montering och installation på ditt befintliga fjäderfästaket mycket enkelt och till och med möjligt utan verktyg. När du öppnar dörren till hagen behöver du inte stänga av strömmen. Perfekt för fjäderfähållning och för många andra djur som fårnät, hundnät, kycklingnät eller som vargnät för att avvisa vilda djur. En överblick över betesgrinden: Lätt och säkert att öppna och stänga Låg vikt, men ändå stabil och robust Öppningsbredd för elstängselnätet: 86 cm (tillräcklig för de flesta trädgårdsredskap) Inkl. 2 jumbopålar, dubbel spik Kan elektrifieras, inkl. kabel och anslutningar Enkel och snabb installation Leverans av pilnätsgrind inkl. anslutning och anslutningstillbehör För höns, gäss, kalkoner, små hundar etc. Även lämplig för lamm Svetsade förbindningar Förstärkt övre sträng Särskilt liten maskstorlek i nätets nedre del. Stabila, lätt synliga plastpinnar Leveransens omfattning: 1x Agrarzone Dörr för elstängsel för elstängselnät upp till 105 cm, kan elektrifieras, 86 cm passage.

729,12 kr* 820,01 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

797,54 kr*
st.
%
Agrarzone Elstängsel Solar 2300 12V, 15 Watt, 2.30 Joule
Agrarzone elstängsel Solar 2300, 2.30 Joule för betesmarkstängselMed Agrarzone Solar 2300 kan du luta dig tillbaka och slappna av. Den solcellsdrivna stängselanordningen för betesmarker ger hästar, nötkreatur, getter och liknande en hög nivå av säkerhet för hjordarna med minimalt underhåll och minimala kostnader.Håll dina betande djur avslappnade och väl skyddade på betesmarken med Agrarzone Solar 2300 elstängsel. Den kraftfulla solenergianordningen med 1,5 joule avladdningsenergi ger tillförlitlig elektricitet till ditt stängsel för hästar, nötkreatur, getter, höns och tamsvin. Vanliga elstängsel med lite växtlighet blir mycket boskapsskyddade tack vare strömförsörjningen från betesstängselaggregatet.Solar 2300 från Agrarzone är idealisk om du inte har tillgång till ett eluttag eller om du inte vill ägna tid åt att regelbundet ladda batteriet. Det integrerade 12 V-batteriet laddas ständigt av solmodulen och den lagrade solenergin kan även användas på natten för att driva elstängslet. Även under längre perioder av dåligt väder säkerställer Solar 2300 elstängsel ett optimalt strömflöde tack vare den intelligenta, moderna batterihanteringen med skydd mot djup urladdning.Den integrerade hög/låg/av-omkopplaren ger två olika utgångseffekter samt ett enkelt alternativ för att sätta på och stänga av enheten. Den väl synliga LED-lampan för stängselkontroll och den optiska batterivarningsindikatorn gör det mycket enkelt att kontrollera stängslets skick. Det vattentäta höljet är extremt robust och väderbeständigt, och bärhandtaget säkerställer bekväm transport till hagen. Det går snabbt och enkelt att installera elstängslet på betesstängslet.Översikt:Perfekt för hästar, nötkreatur, getter, höns och tamsvin.12 V solcellsdrift: Inga dyra underhålls- eller uppföljningskostnader.Underhållsfri drift från vår till höstIntelligent, modern batterihantering med skydd mot djup urladdningMed LED för stängselkontroll och separat batterivarningsdisplay.Utmärkt effektivitet för längre batteritidHög/låg/av-omkopplareMikrokontrollerstyrt och integrerat åskskyddRobust, väderbeständig och vattentätSnabb och enkel att installeraFör stängsel av betesmarker med band, strängar, rep och nät av korgarTillverkad i TysklandTeknisk data:Max. Spänning: 10 000 VSpänning utan belastning: 10 000 VSpänning vid 500 Ohm: 4 800 VMax. Laddningsenergi: 2,3 JMax. Urladdningsenergi: 1,5 JTeoretisk stängningslängd: 45 kmMax. staketlängd Stängslets längd utan vegetation: 15 kmMax. staketlängd Maximal staketlängd med medelhög vegetation: 3 km.Max. staketlängd Max. staketlängd med hög vegetation: 1,5 kmStrömförbrukning: 65 mA - 135 mAAntal markpinnar på 1 m som krävs: 2 stycken.Lämplig för betesnät upp till: 0,3 kmFör dessa arter: häst, nötkreatur, get, gris, fjäderfä.Leveransomfattning:1x Agrarzone Solar 2300 stängsel för betesmarker1x kristallin solpanel 12 V, 15 W1x AGM-batteri, 12 V, 18 Ah1x anslutningskabel för staket1x jordanslutningskabel1x 230 V nätadapter1x markpinne1x varningsskylt1x bruksanvisning

4 470,21 kr* 4 482,57 kr*
Ersättningspinne för nät, dubbelspets, svart
Ersättningspinne för nät, dubbelspets, svartErsättningspålen för pilnät är lämplig för att förlänga eller förstärka befintliga elektrifierbara och icke-elektrifierbara nät, t.ex. fjäderfennät, kycklingnät, fårnät eller nät för smådjur med en höjd på 90 cm till 112 cm. Den robusta plastpinnen levereras i svart och med dubbel spets. Den extra staven är optimal för jordiga eller sandiga marker och kan lätt sättas in för hand.Översikt:Ersättningspål för hönsnät, fårnät, nät för smådjur etc.Finns i olika storlekarLätt att sätta ner i markenRobust och hållbar plastStall och betesmark stängselstolpe med dubbel spetsStorlekar:90 cm106 cm108 cm112 cm

53,81 kr*