info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Tillbehör Till Elstängsel


Filter

Tillbehör för betesstängsel - Allt du behöver för ett säkert betesstängsel

Upptäck vårt breda sortiment av stängseltillbehör, speciellt utvecklade för djurhållning, jordbruk, skogsbruk och jakt. Med våra högkvalitativa tillbehör kan du bygga ett säkert stängsel för dina djur för att skydda deras säkerhet och din egen egendom. Vi erbjuder allt du behöver för att bygga ett tillförlitligt stängsel, från stängselstolpar till trådar och isolatorer. Våra produkter kännetecknas av hållbarhet, väderbeständighet och enkel installation, så att du inte behöver oroa dig för ditt stängsel. Se till att dina djur har optimal säkerhet med våra stängseltillbehör.

Betesstängsel - Robust material för säkert skydd

Vår kategori för kompletterande betesstängsel erbjuder ett brett utbud av produkter som har utvecklats speciellt för konstruktion och underhåll av effektiva betesstängsel. Från enkla elstängsel till robusta knutna nät, du hittar ett brett urval av material för att uppfylla dina individuella krav. Våra produkter för betesstängsel är motståndskraftiga mot väderpåverkan och erbjuder hög motståndskraft mot djurrörelser. Välj rätt material för ditt betesstängsel och se till att dina djur och din egendom är säkert skyddade.

Reservdelar - hållbarhet och reparationsalternativ

För att säkerställa att ditt betesstängsel håller länge är det viktigt att utföra regelbundet underhållsarbete och byta ut defekta delar. Du hittar ett omfattande urval av tillbehör och reservdelar till ditt stängsel i vår kategori för extra reservdelar. Från isolatorer och fjädrar till stängselkopplingar erbjuder vi dig högkvalitativa produkter som gör det enkelt att reparera och underhålla ditt stängsel. Behåll ditt stängsels funktionalitet och säkerställ ett långvarigt skydd genom att använda våra reservdelar.

FAQ - Tillbehör för elstängsel

FAQ - Vilka är fördelarna med ett elstängsel?

Ett elstängsel erbjuder flera fördelar för djurägare. Det avskräcker effektivt djur och skyddar därmed dina djur och din egendom från oönskade inkräktare. Elektriska betesstängsel är flexibla, enkla att installera och erbjuder en hög säkerhetsnivå, eftersom de fungerar tillförlitligt även i kraftigt övervuxna områden. De är också kostnadseffektiva och möjliggör variabel stängseldragning. Med våra tillbehör för betesstängsel kan du installera ett säkert elektriskt betesstängsel för dina djur och dra nytta av fördelarna med denna typ av stängsel.

FAQ - Hur högt bör betesstängslet vara för att skydda mina djur?

Stängslets höjd beror på vilken typ av djur du vill skydda. Generellt rekommenderar vi ett minst 1,20 meter högt stängsel för nötkreatur och hästar. Om du håller små djur som får eller getter kan en lägre stakethöjd vara tillräcklig. Se till att stängslet är väl synligt för djuren och att det inte finns några luckor eller svaga punkter. Med våra tillbehör för betesstängsel kan du sätta upp ett säkert och tillräckligt högt stängsel för att effektivt skydda dina djur.

FAQ - Hur reparerar jag mitt stängsel om det är skadat?

För att reparera ett skadat stängsel krävs att defekta delar byts ut och att hela stängslet inspekteras noggrant. Om du upptäcker någon skada bör du reparera den omedelbart för att garantera säkerheten för dina djur och din egendom. Vårt sortiment av reservdelar innehåller en mängd olika produkter som hjälper dig att reparera ditt stängsel snabbt och enkelt. Se till att du använder rätt reservdelar och att du utför reparationen enligt instruktionerna. Om du har några frågor eller funderingar hjälper vi dig gärna.