Rulle med brett band och bärram i korthet:


  • Rulle med bärram för bröstet
  • Idealisk för ett ca 600 m långt betesbälte
  • Enkel upp- och nedrullning
  • Låg vikt trots högsta stabilitet
  • Stabil och extra stor plasttrumma

Agrarzone

Rulle för betesband med bärram - för ca 600 m betesband

Extremt robust plasttrumma för breda betesband, rep och strängar. Den perfekta hjälparen för att sätta upp och ta ner stängsel på betesmarker.

Den extra stora hjulen för stängsel för betesmarker Agrarzone är utrustad med en praktisk bröststräckare. Med den här båren kan du enkelt rulla upp och avlägsna stegen. Med den användbara bärramen har du båda händerna fria för att kroka fast eller lossa strängar, rep och band. Vår rulle har en kapacitet på ca 600 m band (10 mm), 500 m rep (6 mm) eller 1000 m tråd (3 mm), beroende på bredden på stängselstegen. Ljustrumman är mycket stabil och hållbar.
En extra trum- och rulladapter kan beställas separat som rulltillbehör.

En överblick

:
  • Hulling för betesstängsel för upp- och nedrullning av betesstängselband
  • extremt stabil plasttrumma (utbytbar)
  • låg vikt
  • lämplig för ca 600 m bredband (10 mm) eller 500 m rep (6 mm) eller 1 000 m sträng (3 mm)
  • låsbromsen förhindrar oavsiktlig körning av trumman.
  • den idealiska hjälparen för byggandet av staket

Mått

:
  • Mått (LxBxH): 20x24x37 cm

Leveransens omfattning:

  • 1 x rulle för betesband med bärram
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Ursprung: EU

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Ersättningstrumma för betesrulle
Ersättningstrumma för plasttrumma Plasttrumman kan ersättas med denna ersättningsartikel. Trumman är lämplig för ca 600 m bredband (10 mm) eller 500 m rep (6 mm) eller 1 000 m tråd (3 mm). lämplig för t.ex. Agrarzone Bredbandsrulle med bärram (23645) Plastrulle Super Leveransens omfattning:1 x ersättningsrulle svart

199,68 kr*
st.
Easy-Drill rulladapter för rullar för betesmarker
Adapter för Easy Drill-hjul - adapter för beteshjulAdaptern gör det mycket lättare att rulla upp steglös material på hjulet och är därför en praktisk hjälp vid uppförande och nedmontering av stängsel. Anslut bara rulladaptern till den sladdlösa borrmaskinen, fäst den på rullarna och du kan snabbt och enkelt rulla upp ditt steglistmaterial. Med upprullningsadaptern kan du snabbt och enkelt spola alla vanliga ledarmaterial på en rulle. Nu behöver du inte längre för hand linda upp rep, tejp eller tråd på spolen. Easy Drill ansluts helt enkelt till ett borrhuvud, sedan sätts spolen på och den sladdlösa borren gör resten. Särskilt när det gäller långa stängsel sparar övningen mycket tid. Den är tillverkad av slagtålig plast, robust och stabil. Borrmaskinen är lämplig för rullar med Art. Nr 44270 och 441270.: För snabb upp- och nedrullning av steglös materiallätt att hanteraingen mer mödosam vevahög tidsbesparing för långa staketadapter som passar till rulle 44270 och 441270slagtålig plastrobust och stabil Leveransens omfattning: 1x Easy-Drill rulladapter för rullar

116,24 kr*
st.