info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Ankmat


Filter

Ankfoder - Högkvalitativt foder för friska och glada ankor

Upptäck vårt exklusiva ankfoder, som har utvecklats speciellt för att uppfylla dina ankars behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av ankfoder som är tillverkat av högkvalitativa ingredienser och innehåller alla nödvändiga näringsämnen för att hålla dina ankor friska och livskraftiga. Våra produkter erbjuder en förstklassig spannmålsblandning som är särskilt anpassad till ankornas behov. Vi samarbetar med traditionella fodertillverkare för att säkerställa att du bara får det bästa för dina ankor. Vårt ankfoder är dammfritt och artanpassat för att främja hälsan hos dina ankor. Ge dina ankor optimal näring och se till att de mår bra med vårt högkvalitativa ankfoder.

Premium spannmålsblandning - utsökt urval av spannmål för dina ankor

Vår premiumblandning för ankor har en exklusiv sammansättning av högkvalitativa spannmål som majs, vete, havre och korn. Denna noggrant utvalda kombination ger viktiga näringsämnen som proteiner, vitaminer och mineraler som är avgörande för tillväxt och hälsa hos dina ankor. Vår premium spannmålsblandning är inte bara välsmakande, utan också optimerad för att tillgodose ankornas behov. Erbjud dina ankor det bästa och välj vår premium spannmålsblandning.

Traditionella fodertillverkare - erfarenhet och kvalitet för dina ankor

Vi arbetar med traditionella fodertillverkare som har många års erfarenhet av produktion av ankfoder. Dessa producenter använder endast högkvalitativa ingredienser och utnyttjar sin kunskap för att producera högkvalitativt ankfoder. Genom att arbeta med dessa producenter kan vi säkerställa att våra produkter uppfyller de högsta standarderna och att dina ankor får optimalt foder. Lita på erfarenheten hos våra traditionella fodertillverkare och erbjud dina ankor förstklassigt foder.

Dammfritt och artanpassat ankfoder - hälsa och välbefinnande för dina ankor

Vårt ankfoder är dammfritt och har utvecklats speciellt för att främja hälsan hos dina ankor. Damm i fodret kan leda till andningsproblem och andra hälsobesvär hos ankor. Vi är därför särskilt noga med att erbjuda en dammfri sammansättning. Dessutom är vårt ankfoder artanpassat och erbjuder en balanserad näringssammansättning som uppfyller ankornas naturliga behov. Se till att dina ankor mår bra och ge dem vårt dammfria och artanpassade ankfoder.

FAQ - Anka foder

FAQ - Hur mycket ankmat ska jag ge mina ankor?

Mängden mat för ankor varierar beroende på deras ålder, storlek och aktivitetsnivå. Som en tumregel kan du erbjuda cirka 100-150 gram foder per dag och anka. Övervaka dina ankor och justera mängden i enlighet med detta för att säkerställa en hälsosam viktökning. Se till att dina ankor alltid har tillgång till färskt vatten.

FAQ - Varför är en premium spannmålsblandning viktig för ankor?

En premium spannmålsblandning ger en balanserad kost för ankor. De spannmål och frön som den innehåller ger viktiga näringsämnen som är viktiga för ankornas tillväxt, energiförsörjning och immunförsvar. Med en spannmålsblandning av hög kvalitet kan du se till att dina ankor får alla näringsämnen de behöver och håller sig friska.

FAQ - Är dammfritt ankfoder hälsosammare för ankor?

Ja, dammfritt ankfoder är hälsosammare för ankor. Damm i fodret kan leda till andningsproblem och påverka ankornas hälsa. Genom att använda dammfritt ankfoder minskar du risken för hälsoproblem och ser till att dina ankor mår bra.