info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Elstängselstolpar


Filter

Solida stolpar för betesstängsel - för en stabil och säker lösning för betesstängsel

Vet du hur viktigt det är att hålla din boskap säker i hagen? Med våra fasta stängselstolpar erbjuder vi dig den perfekta lösningen för att göra dina betesstängsel stabila och säkra. Oavsett om du har hästar, får, getter eller annan boskap är våra solida stängselstolpar det perfekta valet. Våra solida stängselstolpar är robusta, hållbara och enkla att installera, tillverkade av högkvalitativa material och är av hög kvalitet. Vi erbjuder olika utföranden så att du kan hitta rätt stolpe för dina behov. Oavsett om det är trä, plast eller metall hittar du säkert den perfekta stängselstolpen för ditt betesstängsel hos oss.Stabilt och säkertbetesstängsel Med våra solida stängselstolpar för betesmark kan du se till att ditt betesstängsel är stabilt och säkert. Våra underhållsfria och robusta stolpar ger det nödvändiga stödet för ditt stängsel. Oavsett om du har ett elstängsel, knutet nätstängsel eller trådstängsel garanterar våra solida stängselstolpar en säker miljö för dina djur.Enkelinstallation Att installera våra solida stängselstolpar är mycket enkelt. Du kan helt enkelt hamra ner dem i marken eller sätta dem i betong. Tack vare sin höga stabilitet förblir de stadigt förankrade i marken under lång tid. Du sparar tid och arbete vid installationen och kan lita på att ditt staket står stadigt.HållbarhetVåra fasta staketstolpar är konstruerade för många års användning. De är väderbeständiga och klarar olika väderförhållanden. Tack vare sin robusta konstruktion är de motståndskraftiga mot skador och kan stå emot även de starkaste djuren. Du behöver alltså inte oroa dig för att dina stolpar ska gå sönder snabbt och att dina djur ska rymma.

Den perfekta stängselstolpen för dina behov

Oavsett om du har ett enkelt trästaket eller ett elstängsel har vi rätt stängselstolpe för dig.

Våra solida stängselstolpar jämfört med andra stolpar

Våra solida stängselstolpar kännetecknas av stabilitet och hållbarhet. Jämfört med konventionella stolpar erbjuder de större styrka och motståndskraft mot yttre påverkan. Du kan vara säker på att dina djur är trygga i hagen och att ditt stängsel håller tillförlitligt.

Vårt sortiment av solida stängselstolpar för betesmark

I vårt sortiment hittar du en mängd olika solida stängselstolpar. Vi erbjuder trästolpar i olika storlekar och utföranden, samt plast- och metallstolpar. Välj helt enkelt den stolpe som bäst passar dina behov och beställ den bekvämt online. Vi har inte bara rätt fasta stängselstolpar för boskap, utan också för att hålla små djur. Oavsett om du håller kaniner, kycklingar eller andra smådjur är våra fasta stängselstolpar perfekta för att skapa säkra inhägnader och skydda dina djur från oönskade inkräktare. Bläddra i vårt sortiment nu och hitta rätt fasta stängselstolpar för din stängslingslösning!

FAQ - Fasta stängselstolpar:
Fråga: Vilket material är bäst för fasta stängselstolpar: trä, plast eller metall?
Svar: Valet av material beror på dina individuella behov. Trästolpar är traditionella och ger ett naturligt utseende. Plaststolpar är väderbeständiga och slitstarka. Metallstolpar ger maximal stabilitet och motståndskraft. Vi erbjuder alla tre varianterna, så att du kan välja.
Fråga: Hur höga ska staketstolparna vara?
Svar: Stolparnas höjd beror på vilken typ av djur du håller i hagen. I regel räcker stolpar på mellan 150 cm och 200 cm för de flesta boskapsdjur. För mindre djur räcker det ofta med lägre stolpar. Vi ger dig gärna råd om hur du väljer rätt höjd.
Fråga: Finns det någon garanti på stängselstolparna?
Svar: Ja, vi lämnar garanti på våra fasta stängselstolpar. Garantitiden beror på tillverkaren. Om du har några frågor om garanti och reklamationsrätt är du välkommen att kontakta oss.
Fråga: Hur många fasta stängselstolpar behöver jag för min betesmark?
Svar: Antalet stolpar som krävs beror på storleken på din betesmark och typen av staket. Som en tumregel kan du räkna med en stolpe per meter stängsel. För längre stängsel eller hörn behöver du fler pålar. Vi ger dig gärna personlig rådgivning om det behövs.
Fråga: Är staketstolparna väderbeständiga?
Svar: Ja, våra solida staketstolpar av wattle är väderbeständiga. De är speciellt utvecklade för utomhusbruk och tål olika väderförhållanden. Du kan lita på att dina stolpar fyller sin funktion även i regn, snö och solljus.
Fråga: Kan jag även använda de fasta staketstolparna för andra ändamål?
Svar: Ja, våra fasta stängselstolpar är inte bara lämpliga för djurhållning, utan även för andra ändamål. Du kan t.ex. använda dem som ställningsstolpar, staketstolpar för trädgårdar eller som fixeringsstolpar. Den robusta konstruktionen garanterar ett brett användningsområde.