Gristämning


Filter

Svin yrkesverksamhet och bekämpningsprodukter

Vi specialiserar oss på att tillhandahålla högkvalitativa produkter för sysselsättning och kontroll av grisar.

Oavsett om du är lantbrukare, boskapsskötare eller helt enkelt någon som älskar grisar har vi ett brett utbud av produkter som är utformade för att göra uppgiften att hantera dessa intelligenta varelser enklare och roligare.

De mest praktiska och användbara produkterna för sysselsättning och kontroll av grisar

  • Grishägnadsbräda: Den här brädan är tillverkad av slitstarka material och är perfekt för att styra grisarna i rätt riktning och hålla dem organiserade. Med ett långt handtag och en lätt design är den lätt att använda och kan hanteras av vem som helst, oavsett storlek eller styrka.
  • Antistressboll: Grisar kan lätt bli upprörda och stressade, särskilt när de befinner sig i nya eller okända omgivningar. Vår antistressboll är utformad för att hjälpa dem att lugna ner sig och hålla dem avslappnade, vilket kan leda till bättre allmän hälsa och en mer positiv attityd.
  • Bitcylinder som är speciellt utformad för att tåla hårda tuggor. Den här cylindern är tillverkad av tåliga material och kan hjälpa till att tillfredsställa din gris naturliga behov av att bita och tugga, samtidigt som den främjar friska tänder och friskt tandkött.
  • Klaff som kan användas för att styra dem i en viss riktning eller hindra dem från att gå in i vissa områden. Den här klaffen är tillverkad av slitstarka material, är lätt att installera och kan användas i många olika situationer.
  • Grispaddel med glasfiberhandtag: Husdjursvänligt alternativ till elektriska drever är perfekt för dem som vill kunna styra sina grisar utan att använda hårda eller smärtsamma verktyg. Den här paddeln är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och långvarig.
  • Särskild bitring som är utformad för att hjälpa till att lugna deras tandkött och främja en hälsosam tandtillväxt. Den här ringen är tillverkad av säkra, giftfria material och är ett måste för alla som vill se till att deras smågrisar är friska och lyckliga.
  • Lekrep som kan användas för sysselsättning och för att tämja. Vårt leksnöre är perfekt för att uppmuntra dem att ägna sig åt hälsosam lek och motion, samtidigt som det främjar bindning och förtroende mellan grisar och deras handläggare.

I vår butik har vi åtagit oss att tillhandahålla högkvalitativa produkter som är utformade för att göra uppgiften att hantera grisar enklare och roligare. Oavsett om du är en erfaren grisuppfödare eller en nykomling i världen av grisägande har vi allt du behöver för att se till att dina grisar är friska, glada och välartade. Så varför vänta? Besök vår butik i dag och börja handla efter det bästa. produkter på marknaden!

Dina fördelar på Agrarzone:

Fria returer: Du kan returnera alla inköp inom 30 dagar, och returfraktkostnaderna är vårt ansvar.

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om du inte är nöjd med din elstängselenhet kan du returnera den inom 30 dagar och få full återbetalning.

Service och rådgivning: Vår professionellt utbildade kundtjänst hjälper dig gärna med alla frågor du kan ha. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig