info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Fågelholkar


Filter

En fristad för fjäderfän: fågelholken

En fågelholk ger liv åt trädgården eller balkongen. Den erbjuder vilda fåglar en plats att bygga bo på, skydd mot väder och vind och en ständig källa till föda. På agrarzone.de hittar du en mängd olika fågelholkar som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Låt dig inspireras och berika ditt utomhusområde med en bit av naturen.

Fågelholkar och holkar

En traditionell fågelholk eller holk erbjuder fåglar en skyddad plats att häcka på. Rätt placering och design kan bidra till att locka olika fågelarter till din trädgård eller balkong. Vårt urval täcker olika behov och preferenser, från enkla till utsmyckade.

Foderautomater och fågelbad

Förutom tak över huvudet behöver fåglar också regelbunden tillgång till mat och vatten. En fågelmatare eller fågelvilla ser till att de får fågelmat året runt. Komplettera med fågelbad för att ge dem färskt vatten att dricka och bada i.

Fågelholkar för alla platser

Oavsett om det är för trädgården eller balkongen - det finns en fågelholk för varje plats. Beroende på utrymme och önskemål kan du välja mellan hängande, stående eller väggmonterade modeller. Alla erbjuder fåglarna en säker och mysig plats att sitta på.

FAQ - Fågelholk

Varför ska jag sätta upp en fågelholk?
En fågelholk ger vilda fåglar skydd, mat och en plats att bygga bo på. Det är ett underbart sätt att föra naturen närmare ditt hem och samtidigt bidra till att bevara mångfalden av fåglar.

Hur skiljer sig en holk från en fågelholk?
Medan en fågelholk främst är utformad för att ge fåglarna mat, är en holk särskilt utformad för att ge dem en skyddad plats att föda upp sina ungar på.

Varför är fågelbad viktiga?
Fågelbad ger fåglar en pålitlig vattenkälla för att dricka och bada. Detta är särskilt viktigt under torra månader när naturliga vattenkällor kan vara knappa.