Skötsel Av Kanin


Filter

Kaninvård - Allt för dina kaniners välbefinnande

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som är speciellt anpassade till dina kaniners behov. Oavsett om du är en erfaren kaninägare eller precis har börjat, hittar du allt du behöver för en artanpassad skötsel av dina små pälsnäsor.

Kaninfoder - hälsosam näring för dina kaniner

Rätt kost är en av de viktigaste grunderna för dina kaniners välbefinnande. I vår kategori "Kaninfoder" hittar du högkvalitativt foder som är särskilt anpassat till kaniners behov. I vårt sortiment finns en mängd olika foder som innehåller alla viktiga näringsämnen och som stödjer din kanins matsmältningssystem på ett optimalt sätt. Det är viktigt för oss att vårt foder är fritt från konstgjorda tillsatser och innehåller högkvalitativa ingredienser. Med vårt urval av kaninfoder står ingenting i vägen för en hälsosam och balanserad kost för dina kaniner.

Kaninbur - den perfekta tillflyktsorten för dina kaniner

En artanpassad kaninbur är en viktig del av kaninskötseln. I vår kategori "Kaninburar" hittar du ett stort urval av olika modeller, som alla har en sak gemensamt: De erbjuder dina kaniner en säker och mysig tillflyktsort. Våra kaninburar är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder tillräckligt med utrymme för dina kaniner att röra sig runt. De är också lätta att rengöra och ger därför en hygienisk miljö för dina kaniner.

Kaninleksaker - kul och aktivitet för dina kaniner

Precis som för oss människor är det viktigt för kaniner att hålla sig sysselsatta och ha roligt. I vår kategori "Kaninleksaker" hittar du en mängd olika leksaker som är särskilt anpassade till dina kaniners behov. Våra leksaker uppmuntrar dina kaniners naturliga beteende och ger variation och skoj i vardagen. Från gosiga kojor och tunnlar till aktivitetsleksaker - här hittar du allt som ditt kaninhjärta kan önska sig.

Kaninvård - allt för dina kaniners hälsa

Dina kaniners hälsa är viktig för oss. I vår kategori "Kaninvård" hittar du allt du behöver för att ta hand om dina kaniner och hålla dem friska. Från kammar och borstar för pälsvård till nagelsaxar, tandrengöringssatser och mediciner - vi erbjuder ett brett utbud av vårdprodukter som är speciellt anpassade till kaniners behov. Med vår hjälp kan du se till att dina kaniner håller sig friska och glada.

Kanintillbehör - praktiska hjälpmedel för att hålla dina kaniner

I vår kategori "Kanintillbehör" hittar du ett stort urval av användbara tillbehör för kaninhållning. Från transportlådor, drickare och foderautomater till sängkläder och toaletter - våra tillbehör gör det enklare att hålla kaniner och säkerställer en stressfri miljö. Vi lägger stor vikt vid kvaliteten på våra produkter, så du kan vara säker på att de kommer att uppfylla dina krav.

VANLIGA FRÅGOR

Fråga 1: Vad bör kaniner äta?

Svar: Kaniner bör få en balanserad kost bestående av hö, färska grönsaker, örter och högkvalitativt kaninfoder.

Fråga 2: Hur stor bör en kaninbur vara?

Svar: En kaninbur bör vara minst 2 kvadratmeter per kanin så att kaninerna kan röra sig tillräckligt.

Fråga 3: Hur ofta bör jag byta ut kaninleksakerna?

Svar: Kaniner är nyfikna djur och älskar variation. Det är tillrådligt att byta ut kaninleksakerna regelbundet så att dina kaniner alltid har nya leksaker att utforska.