info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Liten Djurtransportlåda


Filter

Transportbox för smådjur - den perfekta lösningen för säker transport

Transportboxen för smådjur från agrarzone.de erbjuder ett praktiskt och säkert sätt att transportera dina små husdjur som gnagare, kaniner eller fåglar. Oavsett om du planerar ett besök hos veterinären, en flytt eller en utflykt - med vår transportbox kan du vara säker på att ditt husdjur kommer fram till sin destination väl skyddat och bekvämt.Optimalt skydd för dinasmå husdjur Våra transportboxar för små djur är speciellt utformade för transport av små djur. De erbjuder tillräckligt med utrymme och säkerhet så att dina husdjur är optimalt skyddade under transporten. Den robusta konstruktionen säkerställer att lådorna inte skadas så lätt, inte ens vid stötar eller vibrationer.Komfortfunktioner för stressfria resorFör att säkerställa att även längre resor är stressfria för dina husdjur är våra transportlådor för smådjur utrustade med olika komfortfunktioner. God ventilation säkerställer optimal luftcirkulation för att skapa ett behagligt klimat inuti lådan. Rengöringen av lådorna är också enkel och okomplicerad tack vare den avtagbara botten.Mångsidiga användningsområdenVåra transportlådor för smådjur är inte bara lämpliga för transport, utan också som en säker vilo- eller sovplats för dina husdjur. Tack vare sin robusta konstruktion kan de användas både inomhus och utomhus och är därför mycket mångsidiga. Oavsett om du vill använda boxen som tillfälligt boende för ett besök hos veterinären eller som en permanent sovplats för dina djur - våra transportboxar uppfyller alla krav.

Transportbox för smådjur och djurburar

Transportboxen för smådjur är idealisk för transport av dina husdjur, medan burar för husdjur erbjuder permanent boende. I vår kategori "Burar för husdjur" hittar du ett stort urval av olika burar för dina små husdjur. Från kaninburar till fågelvoljärer och gnagarburar - på agrarzone.de hittar du den rätta buren för dina behov.

Transportboxar och tillbehör för små djur

Förutom högkvalitativa transportlådor erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör för smådjur. I vår kategori "Tillbehör för smådjur" hittar du allt du behöver för att hålla och ta hand om dina djur på ett artanpassat sätt. Från matskålar till leksaker och sängkläder - med våra tillbehör kan du se till att dina djur har allt de behöver.

Transportlåda för smådjur och utomhushägn

Om du vill erbjuda dina små husdjur extra motion hittar du ett urval av inhägnader i vår kategori "Utomhusinhägnader" som ger dina husdjur en säker och varierad plats att tillbringa tid utomhus. Här kan dina djur röra sig fritt och njuta av naturen. Gör det enklare att transportera dina små husdjur med våra högkvalitativa transportlådor för små djur. Övertyga dig själv om våra produkters kvalitet och säkerhet och beställ din transportbox från agrarzone.de idag!