info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Betespumpar


Filter

Pump för betesmark - vattenförsörjning året runt för betande djur

Betespumpar är ett enkelt och billigt alternativ för att ge dina betande djur färskvatten om du inte har möjlighet att installera vattenledningar eller kraftledningar. Betespumpen är inte bara lämplig för stora djur utan även för hästar, föl och kalvar.

Tillgången till rent och friskt dricksvatten är en av de viktigaste delarna i det dagliga arbetet på betet och i stallet. Om du inte har möjlighet att installera tryckvattenledningar och kraftledningar i hagen, men samtidigt vill slippa släpa runt på vattenhinkar, kan du använda en är den perfekta lösningen för dig.

Med en pump för betesmarker kan 15-20 betande djur enkelt försörja sig själva med färskt dricksvatten från t.ex. brunnar, bäckar eller grundvatten.

Djuren lär sig att använda pumpen mycket snabbt, intuitivt och automatiskt. Detta innebär att dina nötkreatur, får, kor eller hästar alltid har färskt dricksvatten till sitt förfogande under optimala hygieniska förhållanden - kontaminering av lagrat vatten, som lagras i stora vattentråg, hör nu till det förflutna.

Vår rekommendation - betespump P100:

är optimalt anpassad till färskvattenförsörjningen av boskap och optimerad in i minsta detalj för att ge en särskilt smidig drift:

 • Endast två lagerpunkter på spaken som är utformade som glidlager garanterar minimal friktion och minskat slitage
 • Aluminiumspak med låg vikt
 • Membran med lågt inre motstånd i gummi
 • Optimalt spakförhållande

Dina betande djur kommer att lära sig hur betespumpen fungerar på nolltid. P100 betespump kan anslutas till alla vanliga vattenledningar och finns med och anslutningar.

Så här fungerar en pump för betesmarker:

Djuret trycker på spaken på framåt. Membranet lyfts upp av dragstången och vatten sugs in i membrankammaren. På grund av spänningen och gravitationen i membranet rör sig spaken tillbaka igen.

Vattnet tvingas ut ur membranutrymmet och rinner in i betespumpens dricksbehållare. Backventilerna garanterar att färskvattnet alltid sugs in och pumpas i rätt riktning. En del av det sugna vattnet stannar kvar på membranets ovansida och rinner ut i dricksvattentanken så snart membranet aktiveras igen under nästa cykel, dvs. när djuret aktiverar betespumpens spak igen(funktion med dubbla slag).

Den lämpar sig utmärkt för uppfödning av am- och dik or och för att förse kalvarna med dricksvatten. Moderkon pumpar vattnet till kalven i en liten drickskål som är byggd på sidan av dricksbehållaren. Vattnet rinner alltid från huvudtanken, som är dimensionerad för stora nötkreaturs munnar, till den lilla drickskålen. Detta innebär att moderko och kalv samtidigt kan dricka från den extremt smidiga betespumpen.

En pump för betesmarker bör uppfylla dessa krav:

 • Smidig drift: Detta gör att betespumpen inte bara lämpar sig för stora nötkreatur utan även för hästar, föl och kalvar.
 • Hög motståndskraft: Högkvalitativa material och ytor ger det bästa skyddet mot alla väderförhållanden och garanterar en lång livslängd för betespumpen.
 • Dubbelslagfunktion: För ett kontinuerligt och pålitligt vattenflöde och ett ständigt fyllt betestryck.
 • Lågt underhåll: Få slitdelar och redan färdigmonterade för en snabb installation och permanent optimal funktion.
 • Lämplighet för rörledningar och slangledningar: Enkel anslutning tack vare matchande anslutningar till sugslangar och rörledningar.
 • Användbara reservdelar: Praktiska reservdelar som t.ex. , eller . Du bör kunna beställa om för din betespump om det behövs.

Köp billig pump för betesmark på Agrarzone

På Agrarzone kan du med ett musklick beställa högkvalitativa betespumpar av robust gjutjärn och andra modeller billigt och bekvämt. Våra betespumpar är funktionella och övertygande med en mängd praktiska funktioner. Alla modeller från vår webbshop Agrarzone har ett utmärkt utförande och en smidig hantering, vilket leder till att våra pumpar för betesmarker håller länge och är mycket trevliga att använda.

Om du har några frågor om stallvaror som betespumpar, betesdryckare eller om beställningsprocessen ger vi dig gärna personlig rådgivning: kontakta oss via telefon, chatt, kontaktformuläret eller WhatsApp. Vi ser fram emot dina frågor!

Har du redan den lämpliga eller . för din gård kan du göra din beställning bekvämt med ett musklick från ditt eget hem.

Dina förmåner på Agrarzone:

 • Fria retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaden för returen med fraktförsändelse ska dock bäras av kunden.
 • Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om din köpta dricksskål trots allt inte är rätt för dig kan du returnera produkten till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.
 • Alla produkter uppfyller lagstadgade säkerhetsnormer: All vår jordbruksutrustning är laglig. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att vi följer de lagstadgade säkerhetsnormerna.
 • Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar i slutändan.