info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Fjäderfä Staket Set


Filter

Köp fjäderfästaket och kycklingstängsel online på Agrarzone

En överblick:

  • Innehåller allt du behöver för att säkert stänga in dina fjäderfä.
  • För höns, ankor, gäss, kalkoner och andra fjäderfäraser.
  • Effektivt försvar mot vilda djur tack vare elektrifiering
  • Täta maskor och förstärkta bottensträngar förhindrar att du glider igenom.
  • Lätt att sätta upp utan specialverktyg

Varför ett hönshägn överhuvudtaget?

Fjäderfä som höns, ankor, gäss och kalkoner är bland de svåraste djurslagen att föda upp. På grund av sina isolerande, täta fjädrar, sina tunna ben och sin isolerande näbb blir de inte imponerade av lätta elektriska stötar. Ett svagt elstängsel kan inte ens hindra naturliga fiender som rävar, vesslor och mårdhundar från att ta sig in i fjäderfähägnaden. Med ett hönshägn med hög effekt kan du hindra dina djur från att rymma och samtidigt garantera tillräcklig säkerhet och artanpassad motion. Med våra kompletta allt-i-ett-satser får du allt du behöver för att säkert stänga in dina fjäderfän. Du behöver inte längre någon extra utrustning - det är bara att ställa in den och börja!

Här får du praktiska tips som hjälper dig att välja rätt uppsättning fjäderfästängsel för din fjäderfäglädje. Har du fler frågor om våra fjäderfäuppsättningar? Kontakta vår kundtjänst så hjälper våra experter på fjäderfä gärna till.

4 steg för att hitta rätt uppsättning för fjäderfä:

1. Har du tillgång till ett eluttag?

Ja, jag har tillgång till ett eluttag: I det här fallet är en alltid det bästa alternativet WAHL. Eftersom du ansluter till ett eluttag slipper du byta batteri ofta och får mindre underhåll. Dessutom är ett 230V-hägn mer effektivt än ett 12V-hägn.

Nej, jag har inte tillgång till ett uttag: I det här fallet behöver du en . Här måste du dock ladda batteriet var 2-4:e vecka.

Särskilt praktiskt är också en , som kan drivas antingen med nät- eller batteridrift och därmed kombinerar den obegränsade betestiden för en 230V-enhet med rörligheten hos en kraftfull 12V-enhet.

2. Har du tid att byta eller ladda batteriet i elstängslet var 2-4:e vecka?

Ja, jag har tid: I det här fallet kan du köpa en elstängsel utan att tveka. Men om du har permanent tillgång till ett eluttag rekommenderar vi att du väljer ett staket med elanslutning.

Nej, jag har inte tillräckligt med tid för det: Om du har tillgång till ett eluttag bör du välja ett . Om du inte har något uttag är en tidsbesparande perfekt att använda. På så sätt laddas batteriet hela tiden, du minskar underhållet och sparar samtidigt på elkostnaderna.

3. Stannar ditt hönshägn alltid på samma plats eller byter du ofta betesmark?

Staketet används mobilt: För mindre staket med lite växtlighet är ett förmodligen det bästa valet. Dessa DUO-apparater kan drivas med 230V-el eller med ett 12V-batteri.

Staketet stannar alltid på samma plats: Om du har tillgång till ett eluttag är det alltid bäst att använda en WAHL.

4. Placerar du fjäderfästaketet i trädgården eller i hagen?

Jag satte upp hönsstängslet i trädgården: I det här fallet är ett idealiskt eftersom det gröna pilnätet passar bättre in i hemmiljön än ett orangefärgat pilnät.

Placering avfjäderfästaketet i hagen: Om en betesbaserad verksamhet planeras är ett bättre WAHL. Den orangea signalfärgen gör att hönsnätet syns tydligt , vilket är särskilt fördelaktigt när du arbetar med traktorer och tunga jordbruksmaskiner i hagen.

Med har du också praktisk tillgång till ditt hönshus utan att behöva stänga av hägnet. Du kan dock också betesdörren och enkelt integrera den i något av våra fjäderfästaket.

De här tillbehören passar till ditt fjäderfennät:

Om du behöver ett längre stängsel kan du köpa fler elektroniska nät . Våra hönsnät kan enkelt anslutas till varandra med de integrerade metallklämmorna och på så sätt förlängas.

: Om elstängselaggregatet inte innehåller något batteri eller uppladdningsbart batteri eller om du behöver fler batterier för att byta ut dem, hittar du lämpliga uppladdningsbara batterier och batterier för alla vanliga i den här kategorin.

Solcellsmoduler finns som ett komplement till nästan alla 12V-batterier. Detta gör att du slipper byta batteri ofta. Elkostnaderna för batteriladdning försvinner också.

: En dörr för fjäderfennätet kan installeras på vilken plats som helst på för att underlätta och säkra ut- och inpassering utan risk för elstötar.

: Om en av dina nätpinnar är trasig eller om du vill sätta en ersättningspinne i hörnen på ditt fjäderfästaket för att få extra stabilitet kan du köpa en lämplig för pilnätet ett rimligt pris.

: Enligt lag måste alla elstängsel längs en allmän väg markeras med med jämna mellanrum.

: Använd en testare för betesstängsel för att mäta spänningen i ditt elstängsel. På så sätt kan du snabbt avgöra om du har den spänning du behöver och om ditt stängsel är säkert.

: Vill du skydda ditt elstängsel mot stöld? Upptäck här säkra för att skydda ditt elstängsel.

: I den här kategorin hittar du olika tillbehör till betesnät, från till och .

: I vår fjäderfäavdelning kan du köpa allt du behöver för en effektiv och artanpassad fjäderfäuppfödning.

Smakfullt och energirikt fjäderfäfoder för livskraftiga höns, kalkoner, vaktlar, köpas billigt i vår levereras bekvämt hem till dig.

Dina förmåner med Agrarzone

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kunden ansvarar dock för kostnaderna för returen med expeditionsavdelningen.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om ditt köpta elstängsel inte är perfekt för din användning kan du returnera det till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Kvalitetsprodukter: Alla våra produkter utformas och testas av experter. De är perfekt lämpade för sin avsedda användning.

Service och rådgivning: Vår professionellt utbildade kundtjänst hjälper dig gärna med alla frågor du kan tänkas ha. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att från dig.