Fjäderfästaket Sun Power S1500 SOLAR 12V, 2,3J, nät 50m x 112cm, grönt i korthet:


  • Komplett uppsättning kycklingstaket med prisfördel
  • Lämplig för kycklingar, höns, kalkoner och stora fjäderfäraser.
  • Omedelbart redo för användning och extremt energisparande tack vare solcellsdrift
  • Elstängsel med uppladdningsbart batteri, 15 W solpanel, 2,3 J
  • 2 x 25 m elektroniskt nät, höjd 112 cm, 9 stakar vardera och dubbla spikar.

Agrarzone Fjäderfähägnssats Sun Power S1500 SOLAR - 50 m elektrifierat fjäderfennät med 12 V solcellsdrivet stängsel för betesmark

Extremt flexibel & redo för omedelbar användning är vårt mycket synliga fjäderfästaket med solpanel. Du behöver inte längre koppla in eller ladda batteriet. Supereffektivt och perfekt för mobil användning - sätt upp den snabbt och kör!

Om du letar efter ett mobilt och prisbesparande fjäderfästaket är detta kompletta fjäderfästaket med solpanel något för dig! Med vår uppsättningAgrarzone fjäderfästaket med solcellsenhet kan du säkert stänga in ankor, gäss, kalkoner, kycklingar, kycklingar och även smådjur. Den medföljande solcellsenheten har ett integrerat 18 Ah-batteri och drivs av en 15-watts solpanel . Detta eliminerar behovet av ett vägguttag eller regelbunden manuell uppladdning av batteriet. Tack vare solenergin är driften av pilnätet extremt energibesparande - inga dyra underhålls- eller uppföljningskostnader! Även efter en hel vecka utan direkt solljus har stängselaggregatet fortfarande tillräckligt med kraft för att förse ditt stängsel med tillräckligt med elektricitet.

Det kompletta staketet är lätt att montera och redo att användas direkt, eftersom allt du behöver för snabb montering och underhållsfri drift ingår i leveransen: Betesstängselenhet, 2 x betesnät, anslutningskabel, startkabel och mycket mer! Förutom en kontrollerad löpning skyddar elstängslet framför allt dina djur från oönskade gäster som rävar, mårdhundar eller stora råttor. Tack vare de snäva maskorna i nätets nedre del och elektrifieringen med solcellsanläggningen stannar dina fjäderfävänner säkert innanför stängslet och oinbjudna besökare hålls borta.

Stängelset för fjäderfä består av 2 x 25 m nät. Nätet har en ljusorange signalfärg, vilket fungerar som en naturlig avskräckning och ger bättre synlighet. De är 112 cm höga och hålls av 9 stakar med 2 spetsar vardera. Denna dubbla spik ger större stabilitet i jordiga och sandiga jordar jämfört med en enkel spik. Av de tolv plaststrängarna är de elva översta levande. Den nedersta strängen är icke strömförande för att inte avbryta strömflödet genom gräset. Vid behov kan du enkelt förlänga pilnätet med andra nät. Ett optimalt strömflöde uppnås också med flera elektroniska nät som är uppkopplade till en maxlängd på ca 250 m (utan vegetation).

En överblick:

  • Perfekt för ankor, gäss, höns, kalkoner, stora fjäderfän och små djur.
  • Max. möjlig nätlängd för betesmark: 250 m
  • Kraftfullt 12 V elstängsel "Made in Germany" med uppladdningsbart batteri, 18 Ah och solpanel 12 V, 15 Watt
  • Inga dyra underhålls- eller uppföljningskostnader tack vare solenergi
  • Integrerat åskskydd
  • Underhållsfri drift från vår till höst!
  • LED-funktionskontrolllampa och optisk batterivarningsindikator
  • Svetsade noder och förstärkt övre sträng
  • 18x stabila, väl synliga plastpinnar
  • Lätt att montera, snabb anslutning med Litzclip
  • Särskilt liten maskstorlek i det nedre området (5,9 x 5,9 cm).
  • Nätets höjd 112 cm, nätets längd 50 m (2 x 25 m)

Leveransens omfattning:

  • 1x beteshage Sun Power S1500 helt monterad
    (inkl: 1x fast monokristallin solcellsmodul 15 watt, 1x jord/monteringsspik i två delar, 1x 12 V AGM-batteri, 1x anslutningskabel för stängsel, 1x jordkabel).
  • 2x fjäderfennät 25 m, 112 cm dubbel spik, grönt, elektrifierande
    (inkl. vardera: 9x plastpinnar, 4x markankare, 9x markstoppare, 1x stängselanslutning, 1x reparationssats)
  • 2x jordstång 1 m
  • 1x jordanslutningskabel 3 m
  • 1x stängselprovare 9 V
  • 1x varningsskylt, tryckt på båda sidor
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Markspetsar Antal: Dubbel punkt
Egenskaper: med ström
Laddningsenergi: 1,50 Joule
Jordstång 1 m: 2 Stk.
Ursprung: EU
Laddningsenergi: 2,30 Joule
Max. 50m nätantal: 5 Stk.
Spänning: 10.000 V
Spänning öppen krets: 10.000 V
Spänning vid 500 Ohm: 4.800 V
Driftsätt: Laddningsbart batteri, Sladd, Solenergi
Strömförbrukning: 65-135 mA
Djurart: Anka / Gås, Fjäderfä, Get, Kalkon, Vaktel
Strömförsörjning: 12 Volt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

829,23 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-set
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-setSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler nätupprullaren och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina stängsel och nät för betesmarker.En Twist Butler nätupprullare är unik och kännetecknas av ett upprullningssystem som består av två enheter - lagringselementet och veven. Twist Butler 3-piece set består av tre grundelement och en vev. Upprullningsstödet används främst för att stänga in små och medelstora betesmarker. Stängselhjälpen kan användas för nät och stängsel av vide upp till en höjd av 125 cm.Vi rekommenderar ett grundelement per nät bestående av glidare och stång. Veven är avtagbar och kan användas för varje grundelement i treuppsättningen. Ett nät av korgar kan förvaras systematiskt och prydligt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-rollhjälpmedlet.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av korgnätetTwist Butler Set bestående av 3 grundelement + 1 vevhusNätupprullare för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inkl. markspik)Vev som kan tas bortLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare i 3-set

1 366,56 kr*
st.