info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Utfodring Genom Getter


Filter

Fodertråg för getter - en praktisk lösning för en hälsosam kost

Fodertråget för getter är ett oumbärligt verktyg för alla getuppfödare. Det möjliggör kontrollerad utfodring och säkerställer därmed en hälsosam och balanserad kost för djuren. Med ett fodertråg för getter kan du se till att dina getter får alla näringsämnen de behöver för optimal tillväxt och hög mjölkproduktion.

Vårt urval av fodertråg för getter erbjuder dig en mängd olika modeller som är perfekt anpassade till dina getters behov. Oavsett om du har ett enda djur eller en större besättning kommer du att hitta rätt fodertråg för dig. Våra fodertråg är stabila, hållbara och lätta att rengöra, vilket underlättar ditt dagliga arbete.

Fodertråg för getter och dess fördelar

Högkvalitativa material: Våra fodertråg för getter är tillverkade av robusta material som plast eller metall, vilket garanterar en lång livslängd.

Optimalt utfodringsbeteende: Fodertråget för getter gör att djuren kan äta i en naturlig position, vilket kan förhindra matsmältningsproblem.

Lätt att rengöra: Fodertrågens släta material gör dem lätta att rengöra och desinficera för att skapa en hygienisk miljö för dina getter.

Kontrollerad utfodring: Med ett fodertråg kan du dosera fodermängden exakt och se till att dina getter får en tillräcklig och hälsosam kost.

Fodertråg för getter - välj rätt fodertråg för din getuppfödning

För att göra det lättare för dig att hitta rätt fodertråg har vi skapat olika kategorier i vår onlinebutik agrarzone.de. Här hittar du fodertråg för getter i olika storlekar och utföranden. Bläddra igenom vår kategori "Djurhållning" och välj rätt fodertråg för din getuppfödning.

Är du osäker på vilket fodertråg som bäst passar dina behov? Det är inget problem! Våra expertrådgivare hjälper dig gärna att välja rätt fodertråg för dina getter. Kontakta oss via telefon eller e-post.

Upptäck våra högkvalitativa fodertråg för getter nu och se till att dina djur får en hälsosam och balanserad kost!

Vanliga frågor om fodertråg för getter

Vilken storlek ska fodertråget för getter ha?

Fodertrågets storlek beror på antalet getter. En tumregel är att varje get bör ha tillgång till ca 30 cm fodertråg. För större besättningar är det lämpligt att använda flera fodertråg för att undvika konflikter under utfodringen.

Behöver fodertråget för getter säkras?

Det är lämpligt att fästa fodertråget för getter ordentligt för att förhindra att det tippar över eller glider. Detta säkerställer kontrollerad utfodring och förhindrar olyckor.

Hur ofta ska fodertråget för getter rengöras?

Fodertråget bör rengöras och desinficeras regelbundet för att skapa en hygienisk miljö för dina getter. Beroende på hur smutsigt det är, är det lämpligt att rengöra fodertråget noggrant minst en gång i veckan.