info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Nötkreatur Foderho


Filter

Högkvalitativa fodertråg för nötkreatur - Optimal utfodring för dina djur

Upptäck våra högkvalitativa fodertråg för nötkreatur och se till att dina djur får optimalt med foder. Våra fodertråg är speciellt utvecklade för nötkreaturens behov och erbjuder en robust och hållbar lösning. Med våra fodertråg kan du se till att dina nötkreatur får en balanserad kost som uppfyller deras behov. Oavsett om du vill använda dem i ladugården, på betet eller i ett långtråg är våra fodertråg lätta att rengöra och möjliggör ett hygieniskt foderintag. Investera i dina boskaps hälsa och välbefinnande med våra högkvalitativa fodertråg.

Fodertråg för ladugården - robusta lösningar för effektiv utfodring

I vårt sortiment hittar du ett brett urval av fodertråg som är särskilt utformade för användning i stall. Våra fodertråg för stall är tillverkade av slitstarkt material och är skräddarsydda för nötkreaturens behov. Tack vare sin robusta konstruktion klarar de även de mest krävande förhållanden. Fodertrågen är enkla att montera och gör det lätt för dina djur att äta. De är också lätta att rengöra för att säkerställa en hygienisk miljö. Lita på våra fodertråg för stall och optimera utfodringen av dina nötkreatur i stallet.

Fodertråg för betesmarker - praktiska lösningar för utfodring utomhus

Om du utfodrar dina nötkreatur på betesmarken är våra fodertråg för betesmark den perfekta lösningen. Våra fodertråg för betesmark är robusta och väderbeständiga, så att de kan klara utmaningarna utomhus. De möjliggör ett praktiskt foderintag och ser till att fodret skyddas mot nedsmutsning. Fodertrågen är lätta att fylla och rengöra, vilket sparar tid och arbete. Med våra fodertråg för betesmark kan du se till att din boskap får bästa möjliga foder på betesmarken.

Fodertråg med långa tråg - utrymmesbesparande lösningar för effektivt foderintag

Våra fodertråg med långa tråg är ett utrymmesbesparande alternativ för att ge foder till flera nötkreatur samtidigt. Med sin långa form möjliggör de ett effektivt foderintag utan trängsel. Fodertrågen med långa tråg är tillverkade av robust material och är lätta att rengöra. De är särskilt lämpliga för större nötkreatursbesättningar eller för situationer där flera djur behöver utfodras samtidigt. Förlita dig på våra fodertråg med långa tråg och säkerställ effektiv utfodring av din boskap.

FAQ - Fodertråg för nötkreatur

FAQ - Hur ofta ska fodertråget för nötkreatur rengöras?

För att säkerställa att dina djur utfodras på ett hygieniskt sätt rekommenderar vi att du rengör fodertråget regelbundet. Beroende på användning och nedsmutsning bör fodertråget rengöras grundligt minst en gång i veckan. Använd lämpliga rengöringsmedel och se till att det inte finns några rester kvar i fodertråget. Regelbunden rengöring bidrar till boskapens hälsa och välbefinnande.

FAQ - Är fodertrågen för nötkreatur även frostsäkra?

Ja, våra fodertråg för nötkreatur är frostsäkra och kan utan problem användas även vid låga temperaturer. De är tillverkade av robusta material som kan motstå effekterna av frost och kyla utan att skadas. Du kan lita på att våra fodertråg fungerar tillförlitligt även under kalla väderförhållanden.

FAQ - Hur väljer jag rätt storlek på mitt fodertråg?

Rätt storlek på fodertråget beror på antalet och storleken på dina nötkreatur. I allmänhet bör du välja ett fodertråg som erbjuder tillräckligt med utrymme för att alla djur ska kunna äta samtidigt. Det är lämpligt att välja ett fodertråg som erbjuder cirka 60 cm utrymme per djur. För ett större antal nötkreatur rekommenderar vi att du använder foderautomater med långa tråg för att optimera foderintaget.