info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Små Djurstaket


Filter

Säkra smådjursstängsel för husdjur - ditt pålitliga skydd mot rovdjur och ett säkert utloppsområde

Upptäck våra högkvalitativa smådjursstängsel, som har utvecklats speciellt för husdjurstillbehör, jordbrukstillbehör, skogsbrukstillbehör och jakt. Med våra robusta och hållbara smådjursstängsel erbjuder vi dig optimalt skydd för dina husdjur. Oavsett om det gäller kaniner, marsvin eller andra smådjur - vår kategori med smådjursstängsel innehåller allt du behöver för att dina djur ska kunna röra sig säkert. Stängslen är enkla att installera och ger ändå dina husdjur tillräcklig rörelsefrihet. Håll dina husdjur säkra med vårt högkvalitativa sortiment av smådjursstängsel.

Husdjur - en säker springväg för dina husdjur

Vår kategori för husdjur erbjuder ett brett utbud av produkter som ser till att dina husdjur kan springa säkert. Med våra stängsel för smådjur kan du erbjuda dina husdjur ett skyddat utomhusområde där de kan leka och springa omkring. Stängslen finns i olika storlekar och kan anpassas flexibelt efter dina behov. Dina husdjurs säkerhet är vår högsta prioritet, därför är våra smådjursstängsel särskilt robusta och erbjuder tillförlitligt skydd mot djur som rymmer. Se till att dina husdjur kan springa säkert med vårt högkvalitativa sortiment av smådjursstängsel.

Skydd mot rovdjur - allroundskydd för dina smådjur

Skydd mot rovdjur är särskilt viktigt för att hålla dina smådjur säkra. Vår tilläggskategori "Skydd mot rovdjur" erbjuder specialprodukter som garanterar skydd för dina djur. Från finmaskiga trådnät till specialnät erbjuder vi allt du behöver för att skydda dina smådjur från rovdjur som rovfåglar eller mårdar. I vårt sortiment av stängsel för smådjur ingår även elektriska lösningar som ger ytterligare skydd. Med våra produkter kan du vara säker på att dina smådjur är helt skyddade.

Safe run - frihet för dina smådjur

Vår kategori "Safe run" erbjuder ett brett urval av produkter som du kan använda för att skapa ett säkert och avgränsat område för dina smådjur. Oavsett om du vill låta dina smådjur springa fritt i trädgården, på uteplatsen eller på balkongen - våra smådjursstängsel kan användas flexibelt och är enkla att installera. De ger dina smådjur gott om utrymme att leka och röra sig på, samtidigt som du inte behöver oroa dig för att de ska rymma. Skapa ett säkert område för dina smådjur med vårt högkvalitativa sortiment av smådjursstängsel.

FAQ - Staket för smådjur

FAQ - Hur högt bör ett staket för smådjur vara?

Höjden på smådjursstängslet beror på storleken på dina djur. För kaniner eller marsvin rekommenderar vi en minimihöjd på 60 cm för att säkerställa att de inte kan rymma. För större smådjur som höns eller ankor bör stängslet vara minst 1 meter högt. Det är dock också viktigt att förankra stängslet i marken för att förhindra att de gräver sig ut. Med vårt sortiment av staket för smådjur kan du välja rätt stakethöjd för dina djur och hålla dem säkra i hagen.

FAQ - Hur kan jag fästa mitt smådjursstängsel på ett säkert sätt?

För att fästa ditt smådjursstängsel ordentligt rekommenderar vi att du antingen förankrar det i marken med markankare eller fäster det i robusta stolpar. Markförankringar ger god stabilitet och förhindrar att dina djur lyfter stängslet. Alternativt kan du också fästa stängslet i befintliga staket eller stolpar. Se till att fästmaterialen är robusta och väderbeständiga för att säkerställa långsiktig stabilitet. Med våra produkter för smådjursstängsel och rätt fästmaterial kan du installera ditt stängsel på ett säkert och stabilt sätt.

FAQ - Hur kan jag förlänga mitt smådjursstängsel?

Om du vill förlänga ditt smådjursstängsel erbjuder vi ett urval av tillbehör och kompletterande produkter som du kan använda för att förlänga ditt befintliga stängsel. Du kan t.ex. köpa ytterligare staketsegment eller element för att förstora rastgården för dina djur. Innan du köper bör du kontrollera om våra förlängningsprodukter passar till ditt befintliga smådjursstängsel. Med våra tillbehör för smådjursstängsel kan du utöka ditt stängsel efter behov och anpassa det till dina smådjurs behov.