info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Kaninnät


Filter

Högkvalitativa kaninnät - säkra rastgårdar för dina kaniner

Upptäck våra högkvalitativa kaninnät och ge dina kaniner säkra rastgårdar. Våra kaninnät ger en tillförlitlig barriär och skyddar dina djur från oönskade inkräktare. Med våra kaninnät kan du erbjuda dina kaniner tillräcklig rörelsefrihet och samtidigt garantera deras säkerhet. Våra nät är robusta och enkla att installera, så att du snabbt kan skapa en säker rastgård för dina kaniner. Lita på våra kaninnät och ge dina kaniner den frihet de behöver.

Stängselnät för kaniner - flexibla lösningar för en säker flykt

Våra stängselnät för kaniner erbjuder flexibla lösningar för en säker kaninbana. Näten är enkla att sätta upp och ger dig möjlighet att skräddarsy rastgården. Oavsett om du vill inhägna ett litet eller större område erbjuder våra stängselnät den flexibilitet du behöver. De är tillverkade av slitstarkt material och tål dina kaniners aktiviteter. Med våra stängselnät kan du skapa ett säkert område för dina kaniner där de kan koppla av och njuta av sin träningstid.

Kaninhagar - rymliga områden för motion och lek

Våra rastgårdar för kaniner erbjuder rymliga områden för motion och lek. Gångarna är speciellt utformade för att ge dina kaniner gott om utrymme att hoppa runt och utforska. De ger kaninerna möjlighet att uttrycka sina naturliga beteenden och stärka deras fysiska och psykiska hälsa. Våra rastgårdar är enkla att sätta upp och kan förlängas vid behov. Ge dina kaniner möjlighet att utforska sin miljö på ett säkert sätt och ge dem en mängd olika motionsalternativ.

FAQ - Kaninnät

FAQ - Hur högt ska kaninnätet vara?

Kaninnätet bör vara minst 100 cm högt för att säkerställa att dina kaniner inte kan hoppa över det. Denna höjd säkerställer att dina kaniner stannar säkert i löpområdet och skyddas från potentiella faror. Se till att fästa nätet ordentligt så att det förblir stabilt och säkert.

FAQ - Är kaninnäten även lämpliga för utomhusbruk?

Ja, våra kaninnät är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. De är tillverkade av väderbeständigt material och kan användas utomhus utan problem. Näten är UV-stabiliserade och tål olika väderförhållanden. Du kan utan tvekan använda dem i trädgården eller på gräsmattan för att skapa en säker rastgård för dina kaniner.

FAQ - Hur stor bör rastgården vara för mina kaniner?

Kaninernas rastgård bör ha en lämplig storlek för att ge dem tillräckligt med utrymme att röra sig och leka. Vi rekommenderar en minsta yta på 4 kvadratmeter per kanin. Ju större rastgård, desto bättre för kaninens välbefinnande. En rymlig rastgård ger dem möjlighet att uttrycka sina naturliga beteenden och säkerställer ett lyckligt och hälsosamt kaninliv.