info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Mata ankor


Filter

Ank- och gåsfoder - kvalitetsfoder från Österrike

Vårt ankfoder är det optimala basfodret för ankor, ankor och gäss.

Ank- och gåsfoderet består av högkvalitativa foderkomponenter från regional odling och övertygar genom GMO-fri kvalitet och en artanpassad sammansättning, som smakar varje vattenfågel.

Oavsett om det gäller gåsmatning eller säkert kontrollerad ankfödning - vattenfågeluppfödningen är mycket populär, inte bara på Martinigan! Vårt artanpassade och balanserade ank- och gåsfoder har utvecklats av experter och har använts med framgång i många år av ankuppfödare, gåsmattegårdar och även av privata ank- och gåshållare. är idealiskt som grundfoder för ankor, ankor och gäss och är garanterat GMO-fritt.

På grund av fodrets utomordentligt höga kvalitet, som garanteras av de bästa råvarorna från regionen, är vårt ank- och gåsfoder mycket populärt och hälsosamt. För att säkerställa en hög kvalitet på fodret kontrolleras alla ingredienser noggrant innan de fylls. Vårt vattenfågelfoder innehåller alla viktiga näringsämnen och är optimalt anpassat till ankor, ankungar och gäss. Genom att endast förädla råvaror av hög kvalitet från Österrike hålls transportavstånden korta och det regionala jordbruket stärks.

Vill du ha expertråd om utfodring av ankor och gäss eller behöver du större mängderankfoder? Skriv till oss via vårt kontaktformulär eller kontakta oss via telefon, chatt eller Whatsapp - vi hjälper dig gärna eller ger dig ett individuellt erbjudande.

Är du inte stamkund ännu?

Prova vårt foder och låt oss övertyga dig om de utmärkta resultaten. Ank- och gåsfoder av högsta kvalitet. En hälsosam utfodring med tidsbesparande arbete lyckas med vårt . Det balanserade fjäderfäfodret är optimalt anpassat till ankor och gåsars behov och ger djuren viktiga näringsämnen. Inget fodertillskott behöver tillsättas i fullfoderet för ankor och gäss.

Vårt ekologiska ank- och gåsfoder är det som uppfyller de strikta reglerna för användning på ekologiska gårdar. Det ekologiska ankfodret av hög kvalitet är granulerat och sanerat för att eliminera salmonella, vilket garanterar ankor och gäss hälsa.

Om du håller ankor och höns i samma hönshus är Feed det rätta hönsfodret för dig. På grund av sin sammansättning lämpar sig Leimüller ankfoder mycket väl för ankor, löpande ankor och även för höns. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt detta vid utvecklingen av fodret, eftersom höns och ankor ofta hålls i samma utrymmen och därför också får i sig samma mat.

Fårfoder för fjäderfämastning - Många näringsämnen och energi för en framgångsrik fjäderfämastning

Efter kläckningen är en sund och artanpassad fjäderfäuppfödning särskilt viktig för den senare utvecklingen av de unga gödande ankorna och gässen. Under de första 6 veckorna rekommenderar vi . Ankarnas startfoder, som har utvecklats och testats speciellt för kycklingens näbb, är särskilt småkornigt och säkerställer därmed ett optimalt foderintag under de två första veckorna av uppfödningen. En god fysisk utveckling och en snabb bildning av en sluten fjäderpäls säkerställs genom kycklingfodrets särskilda näringsvärden.

Om gässen och ankorna redan har vuxit upp behöver de ett annat kraftfoder än unga fjäderfän.

Köp ank- och gåsfoder i form av spannmål eller pellets.

Du kan köpa ank- och gåsfoder i form av spannmål eller pellets. Dessa foderalternativ är särskilt viktiga för ankor och gäss eftersom fjäderfä gillar att picka. Med ankpellets och gåspellets blir det mindre mat kvar och mättnadskänslan varar längre för vattenfåglarna. Spannmålsfoder ger däremot en något högre köttmättnad. Färskt foder kan blandas med båda typerna av foder för att ge fåglarna ännu mer smak och variation.

Utfodringstips för att utfodra ankor och gäss inomhus:

Du bör förse dina ankor och gäss med ett djurvänligt som ger tillräckligt skydd mot mårdhundar och rävar på natten. I ankhuset behöver fjäderfäna gott om ankmat och vatten i ett begränsat utfodringsområde.

Utfodringsområdet bör uppfylla dessa krav:

  • Tillräckligt dimensionerad för foder
  • Tillräckligt dimensionerad för vatten
  • Tråg får inte tippa över, eftersom ankor och gäss gärna klättrar upp i dem när de äter.
  • Enkel åtkomst och daglig rengöring av tråg.
  • Tydlig åtskillnad mellan matning och sovplats.

Praktiska produkter för ankor och gäss.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktartiklar inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.