info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Tillbehör För Fjäderfästaket


Filter

Tillbehör för fjäderfästängsel - Allt för ett säkert fjäderfästängsel

I kategorin "Tillbehör för fjäderfästängsel" hittar du allt du behöver för ett säkert och pålitligt fjäderfästängsel. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som är särskilt anpassade till fjäderfäuppfödares behov.

Fjäderfästängsel : Ett robust fjäderfästängsel är grunden för en säker fjäderfäuppfödning. Vårt sortiment omfattar olika typer av fjäderfästängsel, inklusive trådnät, knutna nät och plaststängsel. Alla våra stängsel är av hög kvalitet och ger ett tillförlitligt skydd mot rovdjur och mot att fjäderfän rymmer.

Stolparoch tillbehör: Vi erbjuder ett brett sortiment av stolpar och tillbehör för professionell installation av fjäderfästängsel. Här hittar du robusta trästolpar, metallstolpar och plaststolpar som enkelt kan grävas ner i marken. Vi erbjuder också tillbehör som spänntrådar, anslutningsklämmor och grindhandtag för att anpassa ditt fjäderfästängsel perfekt.


Vanliga frågor om tillbehör till fjäderfästängsel

Fråga 1: Hur högt ska ett fjäderfästängsel vara?

Ett fjäderfästängsel bör ha en minsta höjd på 1,50 meter för att på ett tillförlitligt sätt förhindra att fjäderfän rymmer. Beroende på fjäderfäartens storlek kan det dock också vara nödvändigt att göra stängslet högre. För kycklingar bör stängslet t.ex. vara minst 1,80 meter högt för att förhindra att de flyger över.


Fråga 2: Vilket material är bäst lämpat?

Olika material är lämpliga för fjäderfästängsel, t.ex. trådnät, knutnät eller plast. Varje material har sina egna fördelar och nackdelar. Trådnät är t.ex. särskilt robust och hållbart, medan plast är lätt att rengöra och korrosionsbeständigt.


Fråga 3: Vilket är det bästa sättet att fästa fjäderfästaketet?

Det bästa sättet att fästa fjäderfästaketet vid stolparna är med speciella häftklamrar eller clips. Det är viktigt att se till att stängslet är tätt sträckt för att förhindra att djuren glider igenom. Du kan också säkra stängslet med spänntrådar för att öka stabiliteten.