info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Vild Slicksten


Filter

Game lick - Den naturliga tillgången för vilt och skogsbruk

Välkommen till agrarzone.de, din onlinebutik för högkvalitativa produkter för boskap, djurtillbehör och smådjurshållning! I vår kategori med slickstenar för vilda djur erbjuder vi ett brett urval av slickstenar som ger vilda djur och skogsbruk en naturlig försörjning. Upptäck våra högkvalitativa slickstenar för vilda djur nu och ta reda på hur de optimalt tillgodoser dina djurs behov och säkerställer en sund utveckling.

Wildlife lick - för naturlig näring till vilda djur och skogsbruk

Vilda djur i skogen har särskilda behov när det gäller näring. För att tillgodose dessa behov erbjuder vi högkvalitativa slickstenar för vilda djur. Våra slickstenar för vilda djur består av naturliga mineraler och spårämnen som ger djuren en optimal försörjning. De innehåller viktiga näringsämnen som kalcium, fosfor och magnesium, som säkerställer en sund tillväxt, en stark benstruktur och ett stabilt immunförsvar.

Slickstenarna för vilda djur ger inte bara näring, utan erbjuder också de vilda djuren något att göra. Genom att slicka på stenarna kan de uppfylla sina naturliga instinkter och samtidigt gnugga sina tänder. Detta håller djuren friska och främjar deras välbefinnande.

Slickstenar för vilda djur - optimalt stöd för en sund djurhållning

Användningen av viltslickstenar är också av stor betydelse inom skogsbruket. Tillförseln av naturliga mineraler och spårämnen stödjer och främjar skogen på ett hållbart sätt. Vildslickstenar erbjuder djuren ett lämpligt alternativ till potentiellt skadliga fodermedel och hjälper därmed till att hålla skogen frisk.

På agrarzone.de hittar du ett stort urval av slickstenar för vilda djur i olika storlekar och sammansättningar. Oavsett om du tar hand om vilda djur i din egen skog eller i ett vilthägn - med våra viltslickstenar får du en högkvalitativ produkt som optimalt uppfyller djurens behov.

Vanliga frågor (FAQ) - Läsk för vilda djur

Fråga 1: Varför är mineraltillförseln så viktig för vilda djur?

Tillförseln av mineraler är avgörande för vilda djur eftersom de säkerställer en sund tillväxt, en stark benstruktur och ett stabilt immunsystem. Vildslickstenar ger en naturlig och behovsanpassad tillförsel av mineraler och spårämnen.

Fråga 2: Vilken effekt har viltslickstenar på upprätthållandet av skogens hälsa?

Vildslickstenar stöder skogsbruket eftersom de ger djuren ett lämpligt alternativ till potentiellt skadliga fodermedel. Tack vare de naturliga mineralerna och spårämnena får djuren optimal näring och skogen vårdas på ett hållbart sätt.

Fråga 3: Hur kan slickstenar för vilda djur bidra till att hålla vilda djur sysselsatta?

Slickstenar för vilda djur fungerar inte bara som föda, utan ger också vilda djur en aktivitet. Genom att slicka på stenarna kan de tillfredsställa sina naturliga instinkter och samtidigt gnugga tänderna.