info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Fårstallutrustning


Filter

Utrustning för fårstall - Allt för optimal komfort för dina får

Som fårägare vill du se till att dina djur alltid lever i en bekväm och säker miljö. Välutrustad stallutrustning spelar en avgörande roll i detta. På agrarzone.co.uk hittar du ett brett utbud av produkter för stallutrustning som är speciellt anpassade till dina fårs behov.

Varför är rätt stallutrustning viktig för får?

Optimal stallutrustning bidrar avsevärt till dina fårs välbefinnande och hälsa. Den ser till att dina djur känner sig trygga och säkra, vilket har en positiv effekt på deras beteende och produktivitet. En väl utformad ladugård ger dina får skydd mot dåligt väder, värme, kyla och insekter. Det ger tillräckligt med utrymme för rörelse och möjliggör effektiv utfodring och vattning. Det underlättar också den dagliga skötseln och rengöringen av stallet, vilket bidrar till att förebygga sjukdomar.

Vårt produktsortiment

Vårt sortiment omfattar olika produkter som är viktiga för fårstallar.1. Fällor och grindar: Vi erbjuder robusta och hållbara grindar och fällor för att kontrollera in- och utpassering av fårflocken. Våra produkter garanterar säker och enkel hantering, så du kan lita på deras tillförlitlighet.2. Fodertråg och drickstunnor: Våra fodertråg och drickstunnor är utformade för att uppfylla de specifika kraven för får. De är hållbara, lätta att rengöra och ger en optimal foder- och vattenförsörjning för dina djur.3. Liggytor och strö: En bekväm liggyta är mycket viktig för får för att undvika stress och skador. Våra högkvalitativa liggytor och ströprodukter ger dina får den komfort de behöver och hjälper till att förebygga ledproblem.4. belysning och ventilation: Bra belysning och ventilation i ladugården främjar fårens välbefinnande och förebygger sjukdomar. Våra produkter säkerställer optimal ljusfördelning och luftcirkulation så att dina får kan känna sig helt bekväma.5. vårdprodukter och rengöringstillbehör: I vårt sortiment hittar du också ett urval av vårdprodukter och rengöringstillbehör för att upprätthålla hygienen i ladugården. Renlighet är en viktig förutsättning för dina fårs hälsa, och våra produkter hjälper dig att uppnå detta.

Vanliga frågor om utrustning för fårstall

Fråga 1: Hur stor bör liggytan för får vara?
Svar: Liggytan per får bör vara minst 1,2 kvadratmeter för att ge tillräckligt med utrymme för vila och sömn.Fråga 2: Hur ofta bör fodertråget rengöras?
Svar: Fodertråget bör rengöras regelbundet och foderrester avlägsnas för att säkerställa ett hygieniskt foderintag. Rengöring var 1-2:e dag rekommenderas. Fråga3: Hur viktigt är det med god ventilation i fårhuset?
Svar: Bra ventilation i fårstallet är avgörande för att upprätthålla en god luftkvalitet och en behaglig temperatur. Det bidrar också till att minska fukt och ammoniakgaser, som kan vara skadliga för fårens hälsa. Gör det enklare för dig att ta hand om din fårflock med rätt stallutrustning från agrarzone.co.uk. Våra högkvalitativa produkter ger den komfort och säkerhet som dina får förtjänar. Beställ idag och se till att dina får inte saknar något!