info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Kaninstaket


Filter

Kaninstängsel - Det perfekta skyddet för dina kaniner i trädgården


På agrarzone.de hittar du ett stort urval av kaninstängsel som är perfekt anpassade till dina kaniners behov. Våra högkvalitativa produkter erbjuder tillförlitligt skydd mot rovdjur och gör det möjligt för dina kaniner att leva säkert och fritt i trädgården. Läs mer om våra kaninstängsel här och upptäck hur de kan berika dina kaniners liv.

Kaninstängsel - skydd och säkerhet för dina husdjur

Kaninstaket är ett oumbärligt tillbehör för alla kaninägare som vill att deras djur ska kunna springa fritt och säkert i trädgården. Våra kaninstängsel är tillverkade av robust trådnät och finns i olika höjder och längder så att du kan välja den perfekta storleken för ditt kaninhägn. Det täta trådnätet hindrar rovdjur som mårdar eller rävar från att ta sig in, samtidigt som det säkerställer tillräcklig luftcirkulation. Den enkla monteringen av kaninstängslen gör att du kan utforma kaninernas inhägnad flexibelt. Du kan klippa till stängslen i valfri storlek och anpassa dem efter dina individuella behov. Vissa av våra kaninstängsel har dessutom en praktisk dörr som gör det lättare att komma åt inhägnaden och att rengöra och mata kaninerna.Fördelarna med våra kaninstängsel i korthet:- Skydd mot rovdjur: Våra kaninstängsel ger ett tillförlitligt skydd mot mård, räv och andra djur som kan hota dina kaniner - Flexibel design: stängslen kan kapas till rätt storlek och anpassas till alla geometrier, så att du kan designa det perfekta kaninhägnet. - Enkel montering: Tack vare den enkla hanteringen kan du montera kaninstängslet snabbt och enkelt - Robust material: Våra kaninstängsel är tillverkade av högkvalitativt trådnät, vilket är särskilt hållbart och stabilt - Optimal luftcirkulation: Den täta vävningen av tråden säkerställer tillräcklig ventilation av kaninhägnet.

Husdjur - Ett hem för dina kaniner i trädgården

Som en ansvarsfull kaninägare vill du erbjuda dina djur ett artanpassat hem. I vår kategori "Husdjur" hittar du allt du behöver för att hålla dina kaniner i trädgården. Förutom kaninstängsel kan du också hitta högkvalitativa kaninhyddor, fodertråg och dricksflaskor samt leksaker och andra användbara tillbehör på agrarzone.de. Våra kaninhyddor erbjuder dina kaniner en skyddad tillflyktsort och ger optimalt skydd mot väder och vind. De är utrustade med rymliga innerutrymmen och rastgårdar som ger dina kaniner gott om plats att leka och springa omkring. Tack vare det högkvalitativa utförandet är våra kaninhus särskilt hållbara och robusta. Du kan mata dina kaniner enkelt och bekvämt med våra fodertråg och dricksflaskor. De är utformade för att möjliggöra hygienisk och ren utfodring och vattning. På så sätt kan du se till att dina kaniner alltid får tillräckligt med mat och vätska. För att göra dina kaniners liv ännu mer spännande erbjuder vi också ett stort urval av kaninleksaker. Tunnlar, lekbollar eller klätterställningar - i vår kategori "Husdjur" hittar du allt som kaninhjärtat behöver.Fördelarna med kategorin "Husdjur" i korthet:- Artanpassad uppfödning: I vår kategori "Husdjur" hittar du allt du behöver för artanpassad uppfödning - Högkvalitativa produkter: Våra kaninburar, fodertråg och dricksflaskor imponerar med sin kvalitet och hållbarhet - varierat urval: Upptäck ett stort urval av kaninleksaker för att hålla dina kaniners liv varierat. Besök agrarzone.de nu och upptäck våra högkvalitativa kaninstängsel och andra tillbehör för att hålla dina kaniner i trädgården på ett artanpassat sätt!

Vanliga frågor om kaninstängsel

1. Hur högt bör ett kaninstängsel vara?

Ett kaninstängsel bör ha en höjd på minst 80 cm för att säkerställa att dina kaniner inte kan hoppa över det. Om du har större kaninraser eller är osäker är det lämpligt att välja ett högre stängsel.

2 Vilket material är bäst för ett kaninstängsel?

Ett robust, galvaniserat trådnät är bäst lämpat för kaninstängsel, eftersom det är motståndskraftigt mot väderpåverkan och, framför allt, mot intrång av rovdjur. Ett trådnät med en maximal maskvidd på 2,5 cm är idealiskt.

3. Hur kan jag fästa ett kaninstängsel i trädgården?

Kaninstängsel kan fästas i marken med hjälp av stängselstolpar eller metallstolpar. Se till att stängslet är ordentligt spänt och att det inte finns några springor som kaninerna kan ta sig ut genom. Du kan också fästa stängslet på befintliga staket eller växter med hjälp av buntband eller ståltråd.