Justerbar betesgrind - Översikt:

 • förlängningsbar och kontinuerligt justerbar i längd
 • varmförzinkat och extremt väderbeständigt
 • tillbehör ingår för enkel montering
 • perfekt för stall, ridbana och betesmark
 • snabb och gratis frakt inom Tyskland och Österrike

Galvaniserad och förlängningsbar stängselgrind - flexijusterbar från 1-6 meter

En stabil grind är oumbärlig om du vill ha ett säkert stängsel. Det lönar sig att investera i en robust grind i många avseenden. En justerbar betesgrind är lämplig för att driva olika djur som nötkreatur, får, getter och hästar. Om grinden är justerbar kan den anpassas på ett utmärkt sätt till hageöppningen. Betesgrindarna finns i höjder på 90-110 cm och kan justeras i längd från 1 meter till 6 meter, beroende på modell. Om du letar efter ett alternativ som skyddar din hjord och som kan användas på många olika sätt, bör du köpa en justerbar grind för betesdrift till ditt betesstängsel.

Fördelar med justerbara betesgrindar

Om grinden kan förlängas har den många fördelar. Om du har ett elektroniskt stängsel är det viktigt med en justerbar grind för stängsel eftersom den ger ett extra säkerhetslager. Den justerbara grinden är utformad som en teleskopisk grind och kan justeras i sin respektive längd med upp till en meter i sin längd. Med en enda handrörelse kan betesgrinden vid behov förlängas med upp till en meter. En låsskruv säkerställer att grinden hålls säkert på plats. Inte bara i hagen utan även i stallet och om du vill använda betespaneler kan du skapa ordning i betesstängslet med en justerbar betesgrind.

Våra betesgrindar i stål är steglöst justerbara och monteras i hagen eller stallet så att grinden kan öppnas inåt. På så sätt kan man förutom ytterligare säkerhet för boskapsskötseln också få en okomplicerad och justerbar tillgång till betesmarken. Från en längd på 3 meter kan du säkert köra en traktor in i hagen eller driva boskap och hästar utan ansträngning.

En annan fördel med utdragbara grindar för betesmarker är att du dessutom kan elektrifiera åtkomstområdet till betesmarksstängslet med ett elstängsel för grindar för betesmarker. På så sätt förhindras att djuren kommer i kontakt med eller skadar grinden. Trots elektrifieringen med den praktiska eluppsättningen för betesgrindar behöver du inte oroa dig för att öppna den justerbara betesgrinden för hand.

Utökningsbara grindar för beteshagar för paddock, betesmark och ridhus

Genom att montera justerbara betesgrindar skapas olika möjligheter. En grind är väl beprövad och mångsidig. Följande fördelar gäller för en justerbar grind:

 • Robust och väderbeständig
 • Lätt att använda under den dagliga körningen
 • Lämplig för många djur (nötkreatur, får, getter, hästar etc.).
 • Kan förlängas med upp till 100 cm på nolltid
 • Kan öppnas i båda riktningarna
 • Elektrifiering möjlig med extra utrustning
 • Monteringssats ingår
 • Kan låsas med hänglås som tillval
 • Helt varmförzinkad

Låsningsalternativ för betesgrindar - låsa säkert justerbara betesgrindar med låsbult och svängbart lås

För enkelriktad öppning rekommenderar vi det galvaniserade låsalternativet eller låsbultar för betesgrindar. Detta ingår redan i erbjudandet. Ett genomgående lås erbjuder mer flexibility. Ett lås med svängbar genomgång gör det möjligt att öppna grinden i båda riktningarna. I leveransen av de justerbara betesgrindarna ingår naturligtvis allt som behövs för en komplett installation på betesstängslet.

Slutsats Justerbar betesgrind

En justerbar grind är en stabil grind som gör ditt betesstängsel många gånger säkrare och mer praktiskt för hjorden. Tack vare en omelektrifiering ger den teleskopiska grinden dig ett helt säkert betesstängsel. Beställ bekvämt online i dag och få betesgrinden levererad kostnadsfritt direkt till din ladugård.