info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Mobil Hagehäst


Filter

Mobil hästpaddock - rörelsefrihet för din häst

Den mobila paddocken för din häst erbjuder den perfekta lösningen för artanpassad uppfödning och rörelsefrihet. Oavsett om du har ett eget stall eller ett öppet stall, en mobil paddock gör att din häst kan röra sig regelbundet över ett större område och ändå hålla sig nära stallet. Hos agrarzone.de hittar du högkvalitativa och hållbara mobila paddockar för din hästhållning.

Mer utrymme att röra sig på

Vår mobila paddock ger din häst mer utrymme att röra sig på än en konventionell box eller paddock. De flexibla staketelementen gör att du kan anpassa paddockens storlek så att den passar din hästs behov. Detta gör att de kan äta tillräckligt med gräs, röra sig och interagera med andra hästar.

Enkel montering och hög mobilitet

Att montera den mobila paddocken är extremt enkelt och kan göras av en enda person. Staketelementen kopplas enkelt ihop och kan ställas upp flexibelt. Tack vare paddockens höga mobilitet kan du snabbt och enkelt ställa upp den på en annan plats vid behov. Till exempel kan du regelbundet ändra hästarnas betesområden för att förhindra överbetning.

Häststängsel - säkerhet och skydd

Ett säkert och stabilt häststaket är avgörande för dina hästars säkerhet. Med vårt breda utbud av häststaket hittar du garanterat rätt lösning för dina behov. Våra häststängselelement är tillverkade av högkvalitativa material och kännetecknas av sin robusthet och hållbarhet. Så du kan vara säker på att dina hästar alltid är skyddade och att det inte finns någon fara.

Den mobila hästpaddocken för maximal flexibilitet

Vår mobila hästpaddock är det perfekta valet för hästägare som vill ge sina djur maximal rörelsefrihet. Tack vare den modulära konstruktionen kan du utöka eller minska paddockens storlek efter behov. Tack vare högkvalitativa material är den också hållbar och väderbeständig. Med en mobil paddock från agrarzone.de kan du skapa de perfekta förutsättningarna för artanpassad hästhållning.

Lämpliga tillägg för din mobila paddockhäst

Förutom den mobila hästpaddocken erbjuder vi även lämpliga tillägg. Du kan till exempel integrera ett skydd eller en hydda för dina hästar. Även foderhäckar kan enkelt integreras i paddocken. Anpassa paddocken efter dina individuella behov och se till att dina hästar mår bra.

VANLIGA FRÅGOR

Fråga 1: Hur stor bör en mobil paddock vara för min häst?

Storleken på den mobila paddocken beror på olika faktorer, till exempel din hästs storlek och behov av motion. Som en tumregel bör en paddock ha en minsta storlek på 200 m² per häst för att möjliggöra tillräcklig motion. Du kan be vårt expertteam om råd om hur du väljer rätt storlek.

Fråga 2: Kan jag även ställa upp min mobila paddock på asfalterad mark?

Ja, du kan även ställa upp din mobila paddock på asfalterade ytor. För detta ändamål finns särskilda skyddsplattor som skyddar ytan och säkerställer paddockens stabilitet. På så sätt kan du erbjuda din häst rörelsefrihet även i områden med hård yta.

Fråga 3: Hur underhåller jag min mobila paddock?

En mobil paddock är i allmänhet lätt att underhålla och kräver liten ansträngning. För att hålla paddocken ren är det lämpligt att ta bort hästens spillning regelbundet. Du bör också regelbundet kontrollera paddocken för skador och reparera den vid behov. Vi svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha om underhåll.