Metallbearbetning


Filter

Produkter för metallbearbetning som underlättar ditt arbete

Varför kämpa med manuella verktyg när du kan underlätta ditt arbete med dessa effektiva maskiner:

 1. The är ett oumbärligt verktyg för dem som arbetar med metallbearbetning.
 2. The är ett mångsidigt och pålitligt verktyg som erbjuder en rad fördelar för olika branscher.

Viktiga funktioner och fördelar med den upprättstående borrmaskinsatsen:

 • Mångsidighet: Levereras med en rad olika borrkronor som gör att du enkelt kan borra hål i olika material. Den justerbara hastighetskontrollen gör också att du snabbt kan växla mellan borrmaterial.
 • Säkerhet: Utformad med säkerheten i åtanke, med ett arbetsbord med ett skydd för att förhindra att skräp flyger ut. Dessutom säkerställer säkerhetsbrytaren att maskinen endast kan användas när skyddet är på plats.
 • Användarvänlighet: Utformad för att vara användarvänlig, med enkel och okomplicerad drift, vilket gör den tillgänglig även för dem som inte har någon tidigare erfarenhet av borrning.
 • Hållbarhet: Byggd för att hålla, med en kraftig konstruktion som klarar även de tuffaste borrprojekten. Utformad för enkelt underhåll, vilket gör att du kan hålla den i gott skick i många år framöver.
 • Investering: Maskinens mångsidighet, säkerhetsfunktioner och hållbarhet gör den till en utmärkt långsiktig investering. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller bara börjar, är setet med upprättstående borrmaskin ett pålitligt och exakt verktyg som lönar sig i längden.

Viktiga funktioner och fördelar med handpallettruck:

 • Mångsidighet: Kan användas för att flytta en mängd olika laster, inklusive tunga pallar med varor, utrustning och andra material. Det är ett viktigt verktyg i många olika branscher, bland annat tillverkning, lagerhållning och distribution.
 • Säkerhet: Utformad med säkerheten i åtanke, med en låg tyngdpunkt som gör att den inte kan tippa över, även när den är fullt lastad. Den är utrustad med bromsar, vilket gör att du kan kontrollera lastbilens hastighet och stoppa den vid behov.
 • Lätt att använda: är enkel och lätt att använda, med två gafflar som passar under en pall och en hydraulpump som lyfter gafflarna från marken så att du kan flytta pallen från ett ställe till ett annat.
 • Hållbarhet: Byggd för att hålla, med en enkel design och hållbar konstruktion som garanterar att den kommer att hålla i många år. Dess enkla funktion gör den lätt att använda, även för dem utan tidigare erfarenhet.
 • Lätt att underhålla: Utformad för att vara lätt att reparera och underhålla, vilket gör den till en utmärkt investering för alla företag. Dess enkla design och hållbara konstruktion garanterar att den kommer att hålla i många år med minimalt underhåll.

Arbeta effektivt med den upprättstående borrmaskinen och den handpallettruck:

Den upprättstående borrmaskinen erbjuder mångsidighet och precision, så att du enkelt kan borra hål i en mängd olika material. Dess justerbara hastighetsreglering och utbud av borrkronor gör det enkelt att snabbt växla mellan att borra i trä, metall och andra material. Med säkerhetsfunktioner som ett skydd på arbetsbordet och en säkerhetsbrytare kan du använda den här maskinen med förtroende.

Handpallettvagnen är det perfekta verktyget för att flytta tunga laster, vilket gör ditt arbete enklare och effektivare. Dess kompakta design och enkla manövrerbarhet gör den till ett viktigt verktyg för att navigera genom trånga utrymmen och smala gångar. Med säkerhetsfunktioner som bromsar och en låg tyngdpunkt kan du lita på att handpallettvagnen flyttar dina laster säkert och enkelt.

Genom att investera i dessa verktyg kan du spara tid och ansträngning i ditt arbete, vilket gör ditt arbete enklare och effektivare. Oavsett om du är en erfaren yrkesman eller nybörjare, kan du med hjälp av är tillförlitliga och exakta verktyg som kommer att löna sig i längden.

Dina fördelar på Agrarzone:

Fria returer: Du kan returnera alla köp inom 30 dagar, och returfraktkostnaderna är vårt ansvar.

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om du inte är nöjd med ditt elstängselaggregat kan du returnera det inom 30 dagar och få full återbetalning.

Service och rådgivning: Vår professionellt utbildade kundtjänst hjälper dig gärna med alla frågor du kan ha. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig