info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Köttknivsjakt


Filter

Exakta täljknivar för jakt - perfekta verktyg för att skära och filéa av högsta kvalitet

Upptäck våra högkvalitativa täljknivar för djurtillbehör, jordbrukstillbehör, skogsbrukstillbehör och jakt. Våra precisionsknivar har utvecklats speciellt för jakt och erbjuder dig de perfekta verktygen för täljning och filéning. Med sitt vassa blad och ergonomiska handtag kan du tälja vilt utan ansträngning och med precision. Våra täljknivar är tillverkade av högkvalitativt stål och kännetecknas av sin hållbarhet och höga kvalitet. Lita på vår erfarenhet och hitta den perfekta täljkniven för dina jaktäventyr.

Carving - exakta täljknivar för att tälja vilt

Vår kategori "Carving" erbjuder ett varierat urval av täljknivar som har utvecklats speciellt för att tälja vilt. Med ett vasst och robust blad gör våra styckningsknivar det enklare för dig att skära och ta bort köttbitar. Oavsett om du vill stycka hjort, vildsvin eller andra typer av vilt kan du med våra högkvalitativa styckningsknivar göra exakta snitt och optimera hanteringen. Lita på kvaliteten på våra produkter och gör det enklare för dig att stycka ditt vilt.

Filetering - perfekta täljknivar för känsligt arbete

I vår kategori "Filetering" hittar du täljknivar som har utvecklats speciellt för känsliga arbeten. Med ett flexibelt och tunt blad gör våra täljknivar det möjligt att exakt filéa viltfisk eller andra typer av kött. Oavsett om du vill tillaga saftiga köttfiléer eller fina fiskfiléer garanterar våra högkvalitativa täljknivar perfekta resultat. Lita på precisionen och kvaliteten hos våra täljknivar och bli en mästare på att filéa.

Kvalitet - högkvalitativa täljknivar för kräsna jägare

Kvalitet är vår högsta prioritet. Våra täljknivar är tillverkade av förstklassigt stål och ger dig solid och hållbar kvalitet. Vi vet att kräsna jägare behöver verktyg av hög kvalitet för att kunna ägna sig åt sin passion. Därför har vi noggrant valt ut vårt sortiment för att säkerställa att du får de bästa täljknivarna för dina jaktäventyr. Lita på vår erfarenhet och välj den kvalitet du förtjänar.

FAQ - Täljknivar för jakt

FAQ - Vilken längd ska en täljkniv för jakt ha?

Längden på en täljkniv för jakt beror på dina personliga preferenser och den avsedda användningen. Knivar med en bladlängd på ca 15-20 cm är i allmänhet lämpliga för att tälja vilt. När du filéar fisk eller kött kan du också använda knivar med en något mindre bladlängd, t.ex. ca 10-15 cm. Det är viktigt att styckningskniven ligger bra i handen och har ett vasst blad. Hitta rätt längd för dina behov och gör dig redo för perfekta snitt.

FAQ - Hur tar jag hand om en täljkniv på rätt sätt?

Rätt skötsel är viktigt för att din täljkniv ska hålla länge. Skölj kniven noggrant med varmt vatten efter användning och torka den försiktigt. Undvik att rengöra kniven i diskmaskinen eftersom det kan skada bladet. Det är också lämpligt att regelbundet slipa täljkniven med ett bryne för att bibehålla optimal skärförmåga. Med rätt skötsel kommer du att ha glädje av din täljkniv under lång tid.

FAQ - Vilka handtag rekommenderas för täljknivar?

Valet av handtag till en täljkniv beror på dina personliga preferenser och hantering. Populära handtag är till exempel gjorda av trä, plast eller gummimaterial. Det är viktigt att handtaget ligger bra i handen och har en halkfri yta för att garantera säker hantering. Prova olika handtag och ta reda på vilket som passar din hand bäst och gör att du kan arbeta bekvämt.