Herdekläder Och Accessoarer


Filter

Praktiska produkter för herdar

I vår butik erbjuder vi praktiska produkter för herdar som arbetar med får och getter.

Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa produkter som är utformade för att göra arbetet som herde effektivare och mer ändamålsenligt.

De mest effektiva produkterna för herdar

  1. Märkningsspray för djur. Denna färgintensiva spray är snabbtorkande och ser till att dina markeringar håller sig på plats även i våta eller fuktiga förhållanden. Den är tillverkad med ingredienser av bästa kvalitet för att säkerställa att den håller länge och är blekningsbeständig. Vår märkningsspray finns i ett stort antal färger, så du kan välja den som passar bäst för dina behov.
  2. Fårets justerbara halster, tillverkat av läder. Detta halster är utformat för att ge maximal komfort för dina får samtidigt som det är starkt och hållbart. Den justerbara funktionen säkerställer att det kan användas med en mängd olika fårstorlekar, vilket gör det till ett mångsidigt alternativ för alla herdar. Det är tillverkat av högkvalitativt läder som är utformat för att hålla länge, vilket gör det till en utmärkt investering för alla herdar.
  3. Nylonhalsband som är perfekta för får och getter. Dessa halsband är tillverkade av ett mjukt och bekvämt material som inte irriterar huden på dina djur. De är utformade för att vara lätta och lätta att bära, så dina får och getter kommer inte att tyngas ner eller begränsas i sin rörelse. Våra nylonhalsband finns i olika färger och storlekar, så att du kan hitta den perfekta passformen för dina djur.
  4. Om du behöver märka dina djur på ett mer exakt sätt erbjuder vi också ett sortiment av pennor för märkning av får och djur. Dessa pennor är utformade för att vara lätta att använda, med ett bekvämt grepp och en fin spets som gör att du kan göra exakta markeringar på dina djur. De är tillverkade med högkvalitativt bläck som är utformat för att hålla även under tuffa utomhusförhållanden. Våra markeringspennor finns i en mängd olika färger, så du kan välja den som passar bäst för dina behov.

Alla våra produkter är utformade med herdares behov i åtanke. Vi förstår utmaningarna med att arbeta med får och getter, och vi har åtagit oss att tillhandahålla produkter som gör ditt arbete enklare och effektivare. Våra produkter är tillverkade av material av högsta kvalitet, vilket garanterar att de kommer att hålla i många år framöver.

Vi är stolta över att kunna erbjuda följande praktiska produkter för herdar som arbetar med får och getter. Oavsett om du letar efter märkningsspray, ett justerbart halster för får, nylonhalsband eller pennor för djurmärkning har vi de produkter du behöver för att få jobbet gjort på rätt sätt. Vårt team är engagerat i att ge utmärkt kundservice och vi svarar alltid gärna på dina frågor. Vi ser fram emot att betjäna dig och hjälpa dig att göra ditt arbete som herde enklare och effektivare.

Dina fördelar på Agrarzone:

Fria returer: Du kan returnera alla köp inom 30 dagar, och returfraktkostnaderna är vårt ansvar.

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om du inte är nöjd med din elstängselenhet kan du returnera den inom 30 dagar och få full återbetalning.

Service och rådgivning: Vår professionellt utbildade kundtjänst hjälper dig gärna med alla frågor du kan ha. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig