info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Insektsmedelsjakt


Filter

Effektivt insektsskydd för dina jaktäventyr

Njut av ostörda jaktäventyr med vårt högkvalitativa insektsmedel för jakt. När du är ute i naturen kan irriterande insekter som myggor och fästingar bli en riktig plåga. Vårt insektsmedel ger dig det pålitliga skydd du behöver för att kunna koncentrera dig på det väsentliga - din jakt. Med specialutvecklade formuleringar och praktiska appliceringsformer erbjuder våra produkter ett effektivt skydd mot insektsbett och eventuella patogener. Håll skadedjuren borta och koncentrera dig helt på din jaktframgång.

Pålitligt myggskydd för ostörda jaktupplevelser

Myggor är inte bara irriterande, de kan också överföra farliga sjukdomar. Med vårt myggmedel för jakt är du perfekt utrustad för att undvika myggbett och de risker som är förknippade med dem. Våra specialutvecklade myggmedel ger ett långvarigt skydd och är enkla att använda. Oavsett om det är som spray, lotion eller gel - våra produkter är enkla att applicera och ger ett effektivt skydd mot myggbett. Njut av ostörda jaktupplevelser utan surrande myggor runt omkring dig.

Fästingmedel för skydd mot farliga sjukdomar

Fästingar är inte bara irriterande, de kan också överföra farliga sjukdomar som borrelia eller TBE. Med vårt fästingmedel för jakt kan du effektivt skydda dig mot fästingbett. Våra fästingmedel ger ett tillförlitligt barriärskikt på huden som stöter bort fästingar och minskar risken för infektioner. Oavsett om det är som spray, roll-on eller tork - våra produkter är enkla att använda och ger ett långvarigt skydd. Gå på jakt utan att ständigt behöva tänka på risken för fästingbett.

FAQ - Insektsmedel för jakt

FAQ - Hur länge håller myggmedlet när jag jagar?

Myggskyddets hållbarhet beror på typen av produkt och de individuella förhållandena. Våra myggmedel är speciellt utvecklade för att ge ett långvarigt skydd. Beroende på produkt och applicering kan de vara effektiva i mellan 4 och 8 timmar. Vi rekommenderar att du applicerar myggmedel regelbundet, särskilt om du vistas i områden med hög myggförekomst.

FAQ - Hur använder jag fästingmedel på rätt sätt?

Appliceringen av fästingmedel är enkel och okomplicerad. Våra fästingmedel appliceras direkt på huden. Se till att täcka alla utsatta hudområden noggrant. Använd produkten enligt anvisningarna på förpackningen. Applicera fästingavvisande medel innan du går in i skogsområden eller högt gräs och återapplicera regelbundet. Korrekt applicering av fästingmedel är avgörande för att effektivt skydda dig mot fästingbett.

FAQ - Vilka sjukdomar kan överföras av fästingar?

Fästingar kan överföra olika sjukdomar som borrelia och TBE (fästingburen encefalit). Borrelia är en bakterieinfektion som kan leda till ledvärk, hudrodnad och andra symtom. TBE är en virussjukdom som kan påverka det centrala nervsystemet och kan få allvarliga konsekvenser. Det är viktigt att skydda sig mot fästingbett för att minimera risken för dessa sjukdomar.