info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Sängkläder För Kanin


Filter

Kaninströ - För ett mysigt och hygieniskt hem

Välkommen till kategorin kaninströ på agrarzone.de! Här hittar du allt du behöver för ett mysigt och hygieniskt hem för dina kaniner. Våra högkvalitativa ströprodukter har noggrant valts ut för att uppfylla dina kaniners behov och göra det lättare för dig att ta hand om och rengöra kaninhägnet.

Varför är rätt strömedel så viktigt för kaniner?

Kaniner är mycket renliga djur och ägnar en stor del av dagen åt att putsa sin päls. Lämpliga strömedel skyddar inte bara mot smuts, lukt och bakterier, utan ger också dina kaniner komfort och säkerhet. Rätt strömedel ger en behaglig yta där de kan känna sig bekväma och koppla av.

Vilka fördelar har våra kaninbäddar?

Vår kaninströbädd är tillverkad av högkvalitativa material som har utvecklats speciellt för kaniners behov. Det är dammfritt, andas och absorberar fukt på ett tillförlitligt sätt för att skydda dina kaniner från våta och kalla golv. Den goda absorptionsförmågan hos strömedlet håller inhägnaden fräsch och torr längre, vilket har en positiv effekt på dina kaniners hälsa och välbefinnande.

Kaninströ i andra kategorier

I kanintillbehör hittar du andra produkter för att hålla och ta hand om kaniner, såsom kaninfoder, dricksflaskor och kaninhus. Ta en titt runt omkring och upptäck variationen i vårt sortiment!

Köp kaninströ i vår onlinebutik

Om du är intresserad av högkvalitativt kaninströ är agrarzone.de rätt ställe för dig. Våra produkter imponerar med sin kvalitet och uppfyller dina kaniners behov. Beställ bekvämt online nu och ge dina kaniner ett mysigt och hygieniskt hem!

Vanliga frågor om kaninströ

1. Hur mycket strö behöver jag till mitt kaninhägn?

Hur mycket strö du behöver beror på storleken på ditt kaninhägn och antalet kaniner. En tumregel är att ju större inhägnaden är, desto mer strö behövs för att kaninerna ska ha tillräckligt med utrymme för att gräva och böka. En minsta höjd på ca 5 cm rekommenderas.

2 Hur ofta ska jag byta ut kaninernas strö?

Hur ofta ströbädden ska bytas beror på hur fuktigt och smutsigt det är i kaninhägnet. I regel är det lämpligt att byta strö var 1-2 vecka för att upprätthålla optimal hygien. Det kan också bytas oftare om det behövs.

3. Kan jag använda kaninströ till andra djur?

Kaninströet i vårt sortiment har utvecklats speciellt för kaniner och innehåller inga skadliga ingredienser. Det kan dock även användas för andra smådjur som marsvin eller hamstrar. Ta dock hänsyn till djurens individuella behov och ta reda på vilket strö som är lämpligt.