info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Staket för katter


Filter

Köp kattstängsel och elstängsel för katter online på Agrarzone

En överblick:

 • Goodbye flat cat! Säker fri lek för din katt
 • Innehåller allt för ett komplett kattstängsel
 • Effektivt försvar mot vilda djur tack vare elektrifiering
 • För att avgränsa rabatter, dammar och andra trädgårdsområden.
 • Hindrande utan farliga elektriska stötar
 • Lätt att installera utan specialverktyg

Varför ett elektriskt kattstängsel överhuvudtaget?

För ett lyckligt kattliv bör du ge din katt en plats att springa på, eftersom endast en frigående katt kan leva ut sin naturliga jaktinstinkt. Många kattägare har dock fortfarande en obehaglig känsla inför köpet av ett elstängsel för katter, även om ett elektriskt drivet kattstängsel skyddar din katt från faror.

Med ett elektriskt kattstängsel kan du skapa en skyddad frizon för din katt i trädgården. Ett sådant elstängsel för katter är särskilt intressant om du bor nära en trafikerad väg och inte vill låsa in din katt. Med ett elstängsel behöver du inte längre oroa dig för din sammetstassas säkerhet.

För husdjur eller för korta trädgårdsstängsel i området för husdjur erbjuder vi speciella, svaga elstängsel i våra kattstängseluppsättningar, som endast har en låg strömstyrka och därför inte är för starka för små djur. Stäng in hela trädgården för att ge din fyrfota vän gott om utrymme att springa runt, eller separera enskilda områden så att din katt inte kan fånga fiskar från dammen, till exempel. Våra kompletta kattstängselpaket innehåller allt som behövs för ett säkert stängsel i trädgården och är redo att användas direkt.

Har du några fler frågor om våra kattstängsel? Kontakta vår kundtjänst så hjälper våra experter på husdjur gärna till.

Fördelar jämfört med ett vanligt trädgårdsstaket:

 • Maximal säkerhet: Din katt kan inte klättra över elstängslet eftersom den avskräckande effekten av riktade strömpulser hindrar den från att hoppa över, underminera eller klättra över stängslet.
 • Skydd mot vilda djur: Tack vare elektrifieringen är din sammetstass säker i trädgården och vilda djur och objudna besökare utanför. Detta ger ett dubbelt skydd.
 • Kan kombineras med andra nät: Elektriska djurstängsel med nät kan mycket väl kombineras med andra nät för smådjur. Detta gör att stängslet lämpar sig för till exempel fjäderfä, kaniner och andra gnagare. Samtidigt hindras rovdjur som mårdhundar och rävar från att komma in.
 • Mobil användning: Många av våra djurstängsel kan tas med på ett flexibelt sätt och är därför idealiska för semesterresor.
 • Spara pengar: Ett elstängsel för husdjur är lite dyrare att köpa än ett vanligt trädgårdsstängsel, men det sparar mycket pengar med tiden eftersom ett elstängsel inte lika lätt skadas av ett djur som ett vanligt trädgårdsstängsel.

Det här tillbehöret passar till ditt kattstängsel:

Ersättnings kattstängsel: Om du behöver ett längre kattstängsel kan du köpa fler elektroniska nät här. Våra kattnät kan enkelt anslutas till varandra med de integrerade metallklämmorna och på så sätt förlängas.

Batterier och ackumulatorer för elstängsel: Om det inte finns något batteri eller någon ackumulator med i elstängseluppsättningen eller om du behöver fler för att byta ut dem, hittar du lämpliga batterier/ackumulatorer för alla vanliga 9V- och 12V-elstängselapparater i den här kategorin.

Solcellsmodul: Solcellsmoduler finns som ett komplement till nästan alla 12 V-batteridrivna apparater. Detta gör att du slipper byta batteri ofta. Elkostnaderna för batteriladdning försvinner också.

Dörr till elstängsel: En dörr till ett kattstängsel kan installeras var som helst på kattstängslet och gör det enkelt och säkert att komma ut och in utan risk för elstötar.

Ersättningspål: Om en av stavarna på ditt kattstängsel är trasig eller om du vill sätta en ersättningspål i hörnen på ditt stängsel för extra stabilitet kan du köpa en lämplig ersättningspål för kattnätet här till ett lågt pris.

Varningstecken: Enligt lag måste alla elstängsel längs en allmän väg markeras med varningsskyltar med jämna mellanrum.

Testare för betesstängsel: Med en testare för kattstängsel kan du mäta spänningen i ditt elstängsel. På så sätt kan du snabbt avgöra om den nödvändiga spänningen finns och om ditt stängsel är säkert.

Olika tillbehör: I den här kategorin hittar du olika tillbehör till kattstängsel, från jordborrar till trådkopplingar och jordankare.

Hälsosam kattmat: Du kan köpa välsmakande och energirik kattmat till låga priser i vår matbutik och få det bekvämt levererat hem till dig.

Dina förmåner med Agrarzone

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med eftersändning ska dock bäras av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om ditt köpta kattstängsel inte är perfekt för din användning kan du returnera det till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Kvalitetsprodukter: Alla våra produkter utvecklas och testas av experter. De är idealiska för sin avsedda användning.

Service och rådgivning: Vår professionellt utbildade kundtjänst hjälper dig gärna med alla öppna frågor. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.