Set för betesstängsel Solar TITAN B250, 9 400 V, 0,25 J i korthet:


  • Agrarzone Solar komplett system
  • Du behöver inga ytterligare tillbehör till elstängslet.
  • 4W solpanel för 9 eller 12 V-batterier
  • Miljövänligt och billigt
  • Prisfördel jämfört med enstaka köp!

Agrarzone Betesstängsel med solcellsmodul TITAN B 250 - starkt betesstängsel komplett uppsättning med 4-watts solcellsmodul

Praktisk solkomplett uppsättning för mobil användning!

Den kompletta solcellsutrustningen Agrarzone är särskilt lämplig för mobil användning på betesmarker. Tack vare bärhandtaget är det mobila stängslet lätt att transportera och kan sättas upp på en ny plats med bara några få steg. Tack vare solcellsmodulen på 4 watt och det uppladdningsbara batteriet på 12 volt är TITAN B 250 elstängslet omedelbart redo att användas. Titan-batterienheten kan drivas miljövänligt med hjälp av solenergi.

Solcellssetetet innehåller 20 stabila, vita stängselstolpar för betesmarker och 1 500 meter väl synligt orange/gult stängselband för betesmarker, med vilket du kan sätta upp ett stabilt och boskapsbeständigt stängsel.Från batteriet till stängselsträngen för betesmarker ingår allt i det här setet för att sätta upp ett säkert och stabilt stängsel.

Solar Complete Set i en överblick:

  • Mycket synlig gul/orange sträng av stängsel för betesmarker
  • komplett solcellssats med 4W effekt
  • Elektrisk utrustning av hög kvalitet.
  • underhållsfri drift under hela betessäsongen
  • Komplett uppsättning betesstängsel för robusta djur som hästar, nötkreatur, får och getter.

Leveransens omfattning:

1x Kerbl TITAN B 250 elstängsel
1x Solar Set 4 W inkl. hållare för 9V-enheter (utan batteri)
1x Power AGM 12V, 15Ah, inkl. laddningsregulator och nätdel
6x Basic Classe elstängselband gul/orange 250m, 4x0,16 Niro
1x grindhandtag öppet med krok, grönt
1x varningsskylt "Caution electric fence".

Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Laddningsenergi: 0,17 Joule
Laddningsenergi: 0,25 Joule
Spänning: 9.400 V
Driftsätt: Solenergi
Djurart: Hund, Häst, Katt, Nötkreatur
Staketlängd utan vegetation: 3 km
Staketlängd ljus vegetation: 1 km

1 från 1 omdömen

5 från 5 Stjärnor


100%

0%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


5 oktober 2020 10:19

Erfüllt seinen Zweck

Einfach zu installieren, schnelle Lieferung, Wir rundum zufrieden.

AKO Solcellspanel 25 Watt lämplig för DUO POWER X 2500 , X 4000 , Savanne 2000
Solcellsmodul 25 Watt med laddningsregulatorSolcellsmodulen på 25 Watt är den perfekta lösningen för alla som vill ha en tillförlitlig strömförsörjning för sina elstängare Ako Duo Power x 2500, x 4000 och Savanne 2000. Använd solens energi för effektiv drift av effektiv drift av din elstängselanläggning med denna med denna högkvalitativa solcellsmodul. Med en Effekt på 25 watt levererar den tillräckligt med energi för att driva ditt betesstängsel på ett tillförlitligt sätt.Solcellsmodulen för elfäktare med laddningsregulator innehåller en integrerad laddningsregulator som övervakar och styr laddningsprocessen för det anslutna batteriet. Laddningsregulatorn skyddar batteriet från överladdning, djupurladdning och överhettning, vilket förlänger batteriets livslängd. Dessutom möjliggör laddningsregulatorn en mer effektiv användning av solenergi, eftersom den justerar laddningsströmmen efter batteriets behov. Detta är särskilt viktigt om elstängselaggregatet har varierande strömförbrukning eller om solstrålningen varierar.Den medföljande laddningsregulatorn ser till att batteriladdningen styrs optimalt för att garantera en längre batteritid.Solcellsmodulen levereras med en 5 års prestandagaranti garanti. Detta ger dig ytterligare säkerhet och tillförlitlighet. Med måtten 37,5 x 56,0 x 2 cm är den kompakt och utrymmesbesparande, så att du enkelt kan fästa den på ditt elstängsel.Observera: Batterilådan i metall, elstängslet och batteriet ingår inte.Översikt:Pålitlig strömförsörjning för elstängselSjälvreglerande (om korrekt dimensionerad)Effekt: 25 wattLaddningsregulator ingårLämplig för t.ex. Ako Duo Power x 2500, x 4000, Savanne 2000Längd på solkabel 100 cm5 års funktionsgarantiMått:Bredd: 37,5 cmHöjd: 56 cmDjup: 2 cmOmfattning av leveransen:1x solcellsmodul 25 watt inkl. laddningsregulator1x fäste i rostfritt stål för montering och anslutning direkt till elstängslet

2 299,55 kr*
st.