info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Äter Bromshäst


Filter

Utfodringsbroms för hästar - perfekt lösning för hälsosam utfodring av hästar

Vill du vara säker på att din häst får en hälsosam, glad och balanserad kost? Med högkvalitativa hästtillbehör kan du se till att utfodringen av din häst går smidigt. Här spelar foderbromsen för hästar en särskilt viktig roll. Den säkerställer ett långsamt och kontrollerat foderintag, vilket har en mycket positiv effekt på din hästs matsmältning och välbefinnande.

Fördelarna med en hästgag för din häst

En hästknep är ett oumbärligt hjälpmedel för hästägare som vill säkerställa en artanpassad och hälsosam utfodring. Användningen av en foderbroms saktar ner din hästs äthastighet avsevärt. Detta har flera fördelar:

1. Kontrollerat foderintag: Hästens foderbroms ser till att din häst inte kan sluka stora mängder foder. Istället äter den maten långsamt och kontrollerat, vilket underlättar matsmältningen och minskar risken för kolik.2. Förlängd ättid: Med en foderbroms kommer din häst att dröja sig kvar längre vid foderplatsen. Detta uppmuntrar till naturligt foderintag medan den står upp och håller hästen sysselsatt längre.3. viktkontroll: Det långsammare foderintaget gör att din häst kan smälta maten bättre och nå mättnad snabbare. Detta kan hjälpa din häst att bättre kontrollera sin vikt.4. Skydd mot tristess: Hästar som tillbringar mycket tid i hagen är särskilt glada över att ha en foderbroms. Den håller hästen sysselsatt och hindrar den från att utveckla andra oönskade beteenden på grund av tristess, som att tugga på trästaket eller förstöra betestillbehör.

Hitta rätt foderbroms för din häst

På Agrarzone.de hittar du ett stort urval av högkvalitativa foderautomater för hästar. De olika modellerna skiljer sig åt när det gäller form, material och fästalternativ. Detta gör att du kan hitta rätt utfodring för din häst som bäst passar dess behov och vanor.

I vår kategori "Hästtillbehör" har vi samlat ett brett urval av foderhäckar för din häst. Här hittar du foderhäckar i olika storlekar och utföranden, både för stallet och för bete. Med bara några få klick kan du välja och beställa den perfekta foderhämmaren för din häst.

Mer information om damasker för hästar hittar du här:

Vanliga frågor om foderhäckar för hästar

1. Varför är en hästgömma viktig?

En foderbroms ser till att hästen äter sitt foder långsamt och kontrollerat. Detta är särskilt viktigt för en sund matsmältning för att förhindra kolik och andra matsmältningsproblem.

2 Hur fästs en foderspärr på hästen?

Den exakta metoden för att fästa en munkavle beror på modellen. I regel fästs dock foderhämmaren på hästens huvud eller grimma med hjälp av remmar eller bälten.

3. Kan min häst fortfarande beta med en foderbroms?

Ja, det är fortfarande möjligt för din häst att beta med en foderbroms. Foderbromsen säkerställer helt enkelt att foderintaget kontrolleras och saktas ner.