info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Tränshållare


Filter

Tränshållare - Snygg förvaring för din ridutrustning

Tränshållaren är ett oumbärligt tillbehör för varje hästägare. Med denna praktiska hållare kan du förvara dina träns och andra ridtillbehör med stil och alltid ha allt till hands. Oavsett om det är i sadelkammaren, i stallet eller på tävlingsplatsen - tränshållaren håller allt organiserat och ger din ridutrustning det där lilla extra.

Vill du organisera din ridutrustning perfekt och samtidigt skapa ett blickfång? Då är en tränshållare precis rätt för dig. Tack vare sin sofistikerade design möjliggör den platsbesparande förvaring och skapar en städad atmosfär i sadelkammaren eller stallet.

Tränshållare för hästar: praktisk och elegant

Som hästägare känner du säkert till problemet: Träns, grimmor och andra saker ligger ofta huller om buller i sadelkammaren eller stallet och är svåra att hitta. Med en tränshållare kan du lösa detta problem på nolltid. Den ger dig ett överskådligt sätt att förvara och presentera din ridutrustning.

Tränsstället finns i olika utföranden, så att du kan välja den modell som passar bäst för din ridstil och inredning. Oavsett om det är klassiskt trä, modernt rostfritt stål eller med anpassade dekorationer - en tränshållare är inte bara funktionell, utan också ett riktigt blickfång.

En annan fördel med tränshållaren är att den är enkel att montera. Du kan fästa den på väggen med några enkla steg och omedelbart ha en praktisk förvaringsmöjlighet för dina träns och annan ridutrustning. Tack vare sin robusta konstruktion är tränshållaren särskilt hållbar och robust - perfekt för daglig användning.

Stilfullt organiserad: Tränshållaren i sadelkammaren

Sadelkammaren är den plats där du förvarar din ridutrustning och där du förbereder dig för nästa ridtur. Med en tränsställning kan du förvandla detta rum till en elegant och organiserad miljö. Du kan hänga upp dina träns på ett tydligt organiserat sätt och hitta dem snabbt igen när som helst. Det sparar tid och nerver, särskilt när det blir lite hektiskt.

Förutom träns finns det även plats för annan ridutrustning på en tränsställning. Halstrar, damasker, tyglar etc. kan också hängas upp snyggt och är därför alltid nära till hands. Det ger dig mer utrymme i sadelkammaren och du har fortfarande en bra överblick över all din utrustning.

En tränsställning är dock inte bara lämplig för sadelkammaren i ridhuset. Du kan också använda den hemma för att förvara din ridutrustning på ett platsbesparande och snyggt sätt. På så sätt har du alltid allt till hands och behöver inte leta länge när det är dags för en ridtur.

Enkel montering och hög kvalitet

Att montera en tränshållare är en barnlek. Du kan snabbt och enkelt fästa den på väggen med hjälp av de medföljande skruvarna och pluggarna. Se till att tränshållaren sitter säkert och har tillräckligt med utrymme för dina träns och andra tillbehör.

När du väljer en tränshållare bör du leta efter hög kvalitet. En robust och hållbar tränshållare tillverkad av högkvalitativa material som trä eller rostfritt stål garanterar dig en lång livslängd och ser till att du kan njuta av den under lång tid.

Välj en tränshållare nu och dra nytta av ett optimalt förvaringsalternativ för din ridutrustning. Med sin eleganta design och enkla montering kommer den snabbt att bli ett oumbärligt tillbehör i din sadelkammare eller stall.

Vanliga frågor om tränshållaren:

1. Hur monterar jag en tränshållare?

Att montera en tränshållare är mycket enkelt. Allt du behöver är skruvar och dymlingar, som vanligtvis medföljer. Markera önskad position på väggen, borra motsvarande hål och fäst tratthållaren med skruvarna. Se till att den sitter ordentligt och att det finns tillräckligt med plats för tränset.

2. Kan jag använda tränshållaren hemma också?

Ja, en tränshållare är inte bara lämplig för sadelkammaren i ridstallet, utan även för användning hemma. Du kan använda den för att förvara din ridutrustning på ett utrymmesbesparande och organiserat sätt och alltid ha allt till hands när du vill ta en ridtur.

3. Vilka material används för tränshållare?

Tränsbyglar finns i olika material som trä, rostfritt stål eller plast. Du kan välja rätt modell beroende på din personliga smak och inredningsstil. Det är viktigt att tränshållaren är robust och hållbar så att du kan ha glädje av den under lång tid.