info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Get Staket Set


Filter

Getstängsel set - Det perfekta stängslet för att hålla getter

Välkommen till agrarzone.de, onlinebutiken för högkvalitativa djurtillbehör och produkter för boskaps- och smådjurshållning. I vår kategori "Getstängsel" hittar djurägare allt de behöver för en säker och artanpassad organisation av sin getuppfödning.

Varför en uppsättning getstängsel?

Ett getstängsel är den perfekta lösningen för att stänga in dina getter på ett säkert och tillförlitligt sätt. Våra stängsel är speciellt utformade för att uppfylla getternas behov och ger dem gott om utrymme att beta och leka. Tack vare sin robusta och hållbara konstruktion är de också extremt motståndskraftiga mot väderförhållanden och yttre påverkan. Med ett getstängsel kan du vara säker på att dina getter är väl skyddade och känner sig bekväma i sitt hem.

Vårt sortiment

I vårt sortiment finns olika getstängsel som är exakt anpassade till behoven inom getuppfödning. Oavsett om du behöver ett litet stängsel för trädgården eller ett omfattande stängsel för betesmarker, hittar du det du söker här. Vi erbjuder dig högkvalitativa material som galvaniserat stål och robusta plastnät, vilket garanterar en lång livslängd och hög stabilitet. Våra getstängsel är dessutom enkla att montera och kan anpassas efter dina individuella behov.

Getstängslet i detalj

Vårt getstängsel är uppsättningens mittpunkt och erbjuder optimalt skydd för dina getter. Stängslets maskvidd har valts så att djuren inte kan fly, men ändå har tillräckligt med frihet för att beta. Med en höjd på XY cm ger stängslet också tillräckligt stöd och säkerhet. Det galvaniserade stålet säkerställer att stängslet är särskilt hållbart och väderbeständigt.

Olika stängselhöjder för dina individuella krav

Beroende på dina behov erbjuder vi getstängsel i olika höjder. Från en lägre stakethöjd på XY cm för användning i trädgården till en högre version på XY cm för bete - hos oss hittar du rätt staket för din getuppfödning. Vår rådgivningstjänst är alltid tillgänglig för att hjälpa dig att välja rätt stängselset.

Ytterligare tillbehör för ditt getstängsel

Förutom själva getstängslet erbjuder vi även andra tillbehör för att utrusta din getfarm optimalt. Dessa inkluderar grindar, dörrar, stängselutrustning för betesmarker och mycket mer. Bläddra igenom vårt sortiment och upptäck högkvalitativa produkter från välkända tillverkare.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Fråga 1: Hur högt ska getstängslet vara?

Getstängslet bör vara minst XY cm högt för att ge dina getter tillräckligt med stöd och säkerhet och för att förhindra att de rymmer. Som regel rekommenderar vi en stängselhöjd på XY cm för artanpassad gethållning.

Fråga 2: Kan jag montera getstängslet själv?

Ja, getstängslet kan vanligtvis installeras utan problem. Våra getstängsel är lätta att montera och levereras med detaljerade instruktioner. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Fråga 3: Vilka material används för getstängslet?

Våra getstängsel är tillverkade av högkvalitativa material som galvaniserat stål och robusta plastnät. Dessa material garanterar en lång livslängd och hög stabilitet hos stängslet.

Här hittar du vårt omfattande utbud av getstängsel som är perfekt anpassade till dina getters behov. Beställ idag och se till att dina getter får optimal säkerhet och välbefinnande!