Betesstängsel för får och getter med betesstängselaggregat TITAN A 4000 i korthet:


  • Omfattande fårnät inkl. 25W solpanel
  • Extremt kraftfull 12 Volt batteridriven enhet
  • Höjd 90 cm, 14 stänger, 2 spetsar, orange
  • 20 gånger högre ledningsförmåga tack vare 5 ledare av rostfritt stål och en ledare av förtennad koppar
  • Också med vegetation på staketet
  • För robusta djur som får, nötkreatur, vargavvisare etc...

Komplett uppsättning fårstängsel inkl. anordning för betesstängsel - med 25 W solcellspanel

Vår omfattande uppsättning fårstängsel med solpanel innehåller allt du behöver för ett säkert stängsel: Anordning för stängsel för betesmarker, fårnät, markpålar, stängselprovare och mycket mer.

Det är en särskild utmaning att stängsla in får eftersom djurens tjocka ull isolerar mycket bra. Lätta elektriska stötar tränger inte igenom ullen. Får känner dem mycket lite eller inte alls. Djuren tenderar därför att bryta sig loss. Det är bäst att använda ett elstängsel med hög effekt tillsammans med ett särskilt elnät för får.

För att göra det enklare för nya fårägare att stänga in får har vi satt ihop den här uppsättningen. Den innehåller allt som behövs för ett elstängsel med fårnät. Förutom andra viktiga komponenter innehåller startpaketet en varningsskylt "Caution Electric Fence". Detta krävs enligt lag av säkerhetsskäl. Denna varningsskylt ska fästas på elstängsel och elnät så att den är väl synlig.

En överblick:

  • extremt kraftfull 12 volts batteridriven enhet
  • för mobil användning och stängsel med liten vegetation
  • Slagstyrkan är oändligt variabel
  • Drift via 230-volts nätadapter möjlig (ingår inte).
  • Solalternativ möjligt - anslutning direkt vid enheten
  • 50 m OviNet fårnät
  • Höjd 90 cm, 14 stakar, 2 toppar, orange
  • strömledning horisontell med 3 x 0,20 mm ledare av rostfritt stål per sträng.
  • Ökad ledningsförmåga tack vare användningen av 5 ledare av rostfritt stål och en ledare av förtennad koppar i den översta strängen.
  • förstärkt, strömförande toppsträng
  • svetsade skarvar
  • Huvudisolatorn och bottenstoppet gör det nästan omöjligt att lossa strängen oberoende av varandra.

Leveransens omfattning:

  • 1 x betesdjur TITAN A 4000
  • 1 x solcellsmodul 25 W inkl. hållare för enheter med uttag f. solar
  • 2 x speciell markpinne 1 m
  • 1 x Jordanslutningskabel 3 m
  • 1 x Premium AGM-batteri 88 AH (C100)
  • 1 x OviNet fårnät orange höjd 90 cm - dubbel spets
  • 1 x Euro stängselprovare 10 kV
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Laddningsenergi: 5,00 Joule
Jordstång 1 m: 3 Stk.
Laddningsenergi: 7,50 Joule
Max. 50m nätantal: 21 Stk.
Spänning: 10.300 V
Spänning öppen krets: 8.400 V
Spänning vid 500 Ohm: 6.500 V
Driftsätt: Sladd
Strömförbrukning: 12-440 mA
Djurart: Får, Get, Nötkreatur, Vildsvin
Strömförsörjning: 230 Volt
Staketlängd utan vegetation: 43 km
Staketlängd hög tillväxt: 7 km
Staketlängd ljus vegetation: 17 km

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


AKO 230V nätadapter för 12V utrustning för betesmarker
Nätadapter för AD 2000 digital, AD 3000 digital, AD 5000, A 1200, AN 3100 och AN 5500Robust, mobil och extremt kraftfull... En ny generation enheter med oslagbara fördelar: Drift med uppladdningsbart 12-voltsbatteri, 9-volts torrbatteri, i varje fall även möjlig med solcellsmodul, eventuellt även lämplig för 230-voltsanslutning (ingår inte) och integrerad 12-voltsbatteribehållare. Tillverkad enligt den nya europeiska säkerhetsstandarden EN60335.

351,87 kr*
st.
Jordstång rund profil för mobil användning 75 cm
Särskild jordstång med rund profil - idealisk jordning för mobil användning Den speciella jordstången med rund profil är lätt att montera och är därför den perfekta följeslagaren för mobil användning. Den stabila tvärstöden gör det lättare att dra ut markstången. En överblick: Längd: 75 cmTillverkad av galvaniserat stålMed tvärgående stöttor för enkel utdragningMed skruv för anslutning av jordkabel Leveransens omfattning: 1x markstång rund profil galvaniserad 0,75 m

123,08 kr*
Högspänningskabel under jord, isolerad 1,32 mm
Högspänningskabel under jord enkel isolering med förtennad koppartråd (bunt kopparsträngar). för stängsel- och jordledningar på plastrulle Experttips: Underjordiska kablar måste förläggas i ett tomt plaströr för att undvika skador på kabeln! Teknisk data: Ledardiameter: 1,32 mm Ledartvärsnitt: 1,0 mm2 Ytterdiameter 7,0 mm Motstånd Ohm/m: 0,025 Längder: 25 m 50 m

281,47 kr*
Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

832,93 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-set
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-setSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler nätupprullaren och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina stängsel och nät för betesmarker.En Twist Butler nätupprullare är unik och kännetecknas av ett upprullningssystem som består av två enheter - lagringselementet och veven. Twist Butler 3-piece set består av tre grundelement och en vev. Upprullningsstödet används främst för att stänga in små och medelstora betesmarker. Stängselhjälpen kan användas för nät och stängsel av vide upp till en höjd av 125 cm.Vi rekommenderar ett grundelement per nät bestående av glidare och stång. Veven är avtagbar och kan användas för varje grundelement i treuppsättningen. Ett nät av korgar kan förvaras systematiskt och prydligt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-rollhjälpmedlet.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av korgnätetTwist Butler Set bestående av 3 grundelement + 1 vevhusNätupprullare för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inkl. markspik)Vev som kan tas bortLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare i 3-set

1 372,64 kr*
st.