info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Lickstone Häst


Filter

De bästa slickstenarna för glada hästar

Upptäck våra högkvalitativa slickstenar för hästar och se till att din älskade fyrbenta vän mår bra. Våra slickstenar är en naturlig källa till mineraler och spårämnen som är viktiga för hästars hälsa och tillväxt. Med vårt omfattande sortiment av slickstenar kan du se till att din häst får alla näringsämnen den behöver. Oavsett om det är i stallet eller i hagen är våra slickstenar ett perfekt komplement till konventionell utfodring. Unna din häst våra högkvalitativa slickstenar och se till att den får en balanserad kost.

Mineralstenar för optimal näring till din häst

Investera i högkvalitativa mineralstenar för att säkerställa att din häst får bästa möjliga vård. I vårt sortiment finns en mängd olika mineralstenar som är särskilt anpassade till hästens behov. Mineralstenar förser din häst med viktiga mineraler som kalcium, magnesium och järn, som är avgörande för benutveckling, muskelregenerering och immunsystemet. Med en mineralsten kan du se till att din häst får i sig de näringsämnen den behöver, även om den får beta i hagen. Unna din häst en mineralsten av hög kvalitet och stöd dess hälsa från insidan och ut.

Stalltillbehör för ett bekvämt och säkert hem för din häst

Ge din häst ett bekvämt och säkert hem med våra högkvalitativa stalltillbehör. Vi erbjuder ett brett utbud av stalltillbehör som är särskilt anpassade till hästars behov. Från fodertråg och dricktråg till boxväggar och strö - vi har allt du behöver för att utrusta din hästs stall på bästa sätt. Våra stalltillbehör kännetecknas av hållbarhet, funktionalitet och säkerhet, så att du kan vara säker på att din häst lever i en bekväm och skyddad miljö. Investera i stalltillbehör av hög kvalitet och skapa de bästa förutsättningarna för din häst.

Betestillbehör för optimal utrustning för din hästs bete

Se till att din hästs hage är optimalt utrustad med våra högkvalitativa betestillbehör. Vi erbjuder en rad produkter som har utvecklats speciellt för användning i hagen. Från stängsel och grindar till vattentråg och vindskydd - våra betestillbehör uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och garanterar säkerhet och komfort för dina hästar. Våra hållbara material och innovativa design gör det enkelt att installera och underhålla dem. Övertyga dig själv om våra högkvalitativa betestillbehör och skapa perfekta förhållanden för din häst i hagen.

FAQ - Slicksten för häst

FAQ - Hur länge håller en slicksten för en häst?

Hållbarheten hos en slicksten för hästar beror på stenens storlek och hur mycket hästen använder den. Som regel kan en slicksten hålla i flera veckor eller till och med månader. Hållbarheten kan dock variera beroende på hur intensivt hästen använder stenen och hur mycket av mineralerna som slickas bort. Vi rekommenderar att du regelbundet kontrollerar slickstenens skick och erbjuder en ny om det behövs.

FAQ - Varför är en slicksten viktig för hästens näringsintag?

En slicksten är viktig för hästens näringsintag eftersom den utgör en naturlig källa till mineraler och spårämnen. Dessa näringsämnen är viktiga för hästars hälsa och tillväxt. En slicksten kan hjälpa till att kompensera för eventuella brister i konventionell utfodring och säkerställa att din häst får alla näringsämnen den behöver. Genom att tillhandahålla en slicksten kan du stödja din hästs hälsa och välbefinnande.

FAQ - Kan min häst slicka för mycket på slickstenen?

En häst kan inte slicka för mycket på slickstenen eftersom den vanligtvis reglerar sitt eget behov av mineraler och spårämnen. Hästar har en naturlig förmåga att känna igen sina näringsbehov och agera därefter. Om din häst slickar på slickstenen oftare kan det vara en indikation på att den har ett ökat behov av vissa mineraler. Se dock till att slicklappen inte är skadad eller smutsig för att säkerställa att din häst har en ren källa till mineraler.