info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Jakthundkoppel


Filter

Jakthundskoppel - den perfekta utrustningen för aktiva fyrbenta vänner

Jakthundslina är ett oumbärligt tillbehör för alla jägare och deras trogna följeslagare. Med sitt robusta utförande och sina praktiska funktioner är det särskilt anpassat till jakthundars behov.

Jakthundsleden är tillverkad av högkvalitativa material och är imponerande hållbar och slitstark. Det är särskilt motståndskraftigt mot fukt, smuts och annan yttre påverkan. Det innebär att din jakthund utan problem kan fortsätta sitt sökande efter vilda djur, även under svåra väderförhållanden och i täta buskage.

Fördelarna med jakthundslina i korthet:

  • Slitstarkt och robust: Jakthundsleden är särskilt robust och tål hård användning.
  • Vattenavvisande: Det är vattenavvisande och håller sig torrt även vid regn och fuktiga förhållanden.
  • Lättskött: Kopplet är lätt att rengöra och torkar snabbt.
  • Säkerhet för din hund: Tack vare de starka färgerna och reflexerna syns din hund tydligt även i dåliga ljusförhållanden.
  • Praktiska funktioner: Jakthundsleden har olika fästmöjligheter och extrafunktioner som en ficka för godis eller en ögla för att hålla i.

Jakthundskoppel för harmonisk samexistens i naturen

Jaktlinan erbjuder många fördelar, inte bara för jägaren utan även för hunden. Det möjliggör tillförlitlig kontroll och vägledning av hunden, vilket är särskilt viktigt i viltrika områden. Med rätt koppel kan du vänja din jakthund vid andra lantbruksdjur, t.ex. kor eller får, och förebygga oönskat beteende i förväg.

Jakthundslinan säkerställer en harmonisk samexistens i naturen och hjälper till att skydda djurvärlden och alla dess invånare. Det erbjuder din hund säkerhet och ger dig bättre kontroll över dess beteende.

Jakthundskoppel - kvalitet för de högsta kraven

På Agrarzone hittar du ett stort urval av högkvalitativa jakthundsleder som uppfyller behoven hos både hunden och jägaren. Oavsett om det är en draglina för intensivt sökarbete, en lina för dagliga promenader eller ett halsband för träning - vi erbjuder rätt lina för varje situation.

Våra koppel för jakthundar imponerar med sin höga kvalitet och sitt omsorgsfulla utförande. De är slitstarka, hållbara och garanterar långvarig njutning under träning och jakt.

Upptäck vårt breda utbud av jakthundslina nu och hitta den perfekta utrustningen för din aktiva fyrbenta vän. Beställ bekvämt online och dra nytta av vår snabba leverans och utmärkta kundservice.

Vanliga frågor om koppel för jakthundar

1. Vilka egenskaper bör ett bra koppel för jakthundar ha?

Ett bra jaktkoppel ska framför allt vara robust, slitstarkt och vattenavvisande. Det ska ha en hög draghållfasthet och vara lätt att rengöra, eftersom det ofta kommer i kontakt med lera, vatten och annan smuts. Det är också lämpligt att kopplet har reflekterande element för att öka din hunds säkerhet.

2 Vilken längd ska jakthundslina ha?

Längden på ett koppel för jakthundar beror på olika faktorer, såsom hundens ras, miljön och den avsedda användningen. I regel rekommenderas en längd på 5 till 10 meter för att ge hunden tillräckligt med utrymme att röra sig utan att hamna utom synhåll.

3. Vilken annan utrustning rekommenderas för jakt med hund?

Förutom jaktlinan finns det annan utrustning som rekommenderas vid jakt med hund. Hit hör t.ex. varselväst för att göra hunden mer synlig, skyddsbyxor för säkert eftersök i tät undervegetation, munkorg för att skydda mot förgiftat bete och GPS-spårare för att snabbt hitta hunden i en nödsituation.