info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Värmedrycker


Filter

Värmare för vattentråg - tillförlitlig vattenförsörjning för djur

Rätt vattenförsörjning för djuren är avgörande, särskilt vid kalla väderförhållanden. Våra uppvärmda dricksvattenbehållare är den perfekta lösningen för att se till att dina djur alltid har tillgång till friskt och tempererat vatten. Här kan du läsa mer om fördelarna och alternativen med våra uppvärmda dricksvattenbehållare.

Fördelar med våra uppvärmda dricksvattenbehållare:

1. frostfri vattenförsörjning:

Våra uppvärmda dricksvattenbehållare är utrustade med integrerade värmeelement som håller vattnet isfritt även vid minusgrader. Dina djur har tillgång till drickbart vatten hela tiden, vilket främjar deras hälsa och produktivitet.

2. Besparingar i tid och arbete:

Våra uppvärmda dricksvattenbehållare eliminerar besväret med att manuellt avisa vattenbehållare. Du sparar värdefull tid som du kan använda till andra uppgifter inom djurhållning.

Vanliga frågor (FAQ) om uppvärmda drickskålar:

Vilka typer av djur kan dra nytta av en uppvärmd drickskål?

Våra uppvärmda drickskålar är mångsidiga och lämpar sig för en mängd olika djurarter, inklusive nötkreatur, hästar, grisar och mer. De är idealiska för användning i stall, på bondgårdar och i betesmarker.

Hur fungerar uppvärmningen i drickboxarna?

Värmaren i våra drickare använder elektriska värmeelement som håller vattnet i drickaren vid en säker temperatur för att förhindra frysning. Du kan justera temperaturen efter behov.

Är värmedrinkarna energieffektiva?

Ja, våra värmedrinkar är utformade för att vara energieffektiva. De förbrukar mycket lite el och håller driftskostnaderna låga samtidigt som de ger en konstant vattenförsörjning.