info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Hästfoderskopa


Filter

Praktiska foderskopor för enkel utfodring av din häst

Gör utfodringen av din häst enklare med vårt högkvalitativa urval av foderskopor för hästar. En foderskopa är ett oumbärligt verktyg för att dosera foder enkelt och effektivt. Med våra foderskopor kan du enkelt mäta upp din hästs foder och placera det säkert i fodertråget. Våra foderskopor är robusta, hållbara och enkla att hantera. De är perfekt anpassade till hästägares behov och gör det enklare för dig att utfodra din häst varje dag. Ge din häst rätt mängd foder och optimera din utfodringsrutin med våra praktiska foderskopor.

Enkel dosering med foderskopor för pellets

Vi erbjuder speciella foderskopor för pellets för hästar som får pellets som foder. Våra foderskopor för pellets är utformade för att plocka upp och dosera pellets effektivt. Med exakt dosering kan du se till att din häst får rätt mängd pellets för att stödja dess hälsa och prestation. Våra foderskopor för pellets är lätta att rengöra och möjliggör hygienisk utfodring. Förenkla utfodringen med pellets och använd våra speciella foderskopor.

Bekväm utfodring med en fodervagn

Om du behöver utfodra ett stort antal hästar eller behöver en effektiv lösning för utfodring i ett stall är en fodervagn det perfekta valet. Vår fodervagn har tillräckligt med utrymme för att transportera flera foderskopor samtidigt och bekvämt leverera fodret till de enskilda fodertrågen. Med sina robusta hjul och stadiga handtag är fodervagnen lätt att manövrera och möjliggör effektiv utfodring. Gör ditt arbete enklare och optimera din utfodringsrutin med en praktisk fodervagn.

Platsbesparande förvaring med foderbehållare för tillskottsfoder

Om du använder tillskottsfoder till din häst och letar efter en praktisk förvaringslösning är våra foderbackar det perfekta valet. Våra foderbackar erbjuder tillräckligt med utrymme för att lagra stora mängder tillskottsfoder säkert och torrt. Med en lufttät förslutning kan våra foderbackar skydda fodret från fukt och skadedjur. Tack vare sin kompakta storlek kan foderbehållarna placeras i ditt stall eller din butik för att spara utrymme. Behåll kvaliteten på ditt tillskottsfoder med våra praktiska foderbackar.

FAQ - Foderskopa för hästar

FAQ - Varför är en foderskopa viktig för hästar?

En foderskopa är viktig för att du ska kunna dosera din hästs foder korrekt och säkerställa en balanserad kost. Med en foderskopa kan du mäta upp rätt mängd foder och undvika över- eller underutfodring. Det gör också den dagliga utfodringen enklare och sparar tid. En foderskopa är ett praktiskt verktyg för varje hästägare.

FAQ - Hur rengör jag en foderskopa på bästa sätt?

För att hålla din foderskopa ren rekommenderar vi att du rengör den noggrant efter varje användning. Skölj den med vatten och ta bort eventuella foderrester. Vid behov kan du också använda mild tvål eller rengöringsmedel. Torka foderskopan väl efteråt för att förhindra fukt och mögeltillväxt. Regelbunden rengöring ökar foderskopans livslängd och säkerställer hygienisk utfodring.

FAQ - Hur länge håller en foderhink fodret färskt?

Våra foderhinkar är utformade för att hålla din hästs foder färskt under lång tid. Den lufttäta förseglingen håller ute fukt och syre för att bibehålla fodrets kvalitet. Den exakta hållbarhetstiden beror på olika faktorer, t.ex. lagringsförhållandena och typen av foder. I regel håller sig tillskottsfoder och andra typer av foder i våra foderbackar färska i flera veckor till månader.