info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Ärmskydd


Filter

Ärmskydd: skydd för dina arbetskläder

Kategorin ärmskydd erbjuder dig den perfekta lösningen för att skydda dina arbetskläder från smuts, slitage och skador. Oavsett om du arbetar inom jordbruk, trädgårdsodling eller andra områden där du rör dig mycket och dina kläder utsätts för hårt slitage, är ärmskydd ett oumbärligt tillbehör som skyddar dig och dina kläder från obehagliga konsekvenser.

Med ärmskydd kan du rulla upp och säkra dina ärmar så att de inte kan glida eller fastna i maskiner eller utrustning. Detta minimerar risken för personskador och skador på dina kläder. Våra ärmskydd erbjuder inte bara säkerhet, utan är också extremt bekväma och behagliga att bära. Tack vare det flexibla materialet och anpassningsförmågan anpassar de sig perfekt till dina armar.

Med våra ärmskydd drar du nytta av många fördelar:

  • Skydd mot nedsmutsning: Ärmskydd hjälper till att skydda dina kläder från smuts, fläckar och nedsmutsning. Oavsett om du arbetar i ladugården, i trädgården eller i verkstaden - ärmskydd håller dina kläder rena och fräscha.
  • Hållbarhet för arbetskläder: Skyddet som ärmskydden ger förlänger avsevärt livslängden på dina arbetskläder. De är särskilt robusta och slitstarka och erbjuder därför extra skydd för dina kläder mot slitage och skador.
  • Säkerhet på arbetsplatsen: Risken för olyckor minimeras eftersom ärmskydden förhindrar att dina ärmar fastnar i farliga maskiner eller utrustning. Du kan röra dig fritt och koncentrera dig på ditt arbete utan att ständigt behöva vara rädd för att dina kläder ska skadas eller att du skadar dig.
  • Komfort och flexibilitet: Våra ärmskydd är tillverkade av högkvalitativa material och passar dina armar perfekt. De är bekväma att bära, hindrar inte din rörelsefrihet och ger dig optimal komfort på jobbet.
  • Lätt att rengöra: Våra ärmskydd är lätta att rengöra. De är vattenavvisande och kan enkelt torkas av eller tvättas i låg temperatur vid behov.

Ärmskydd för stall och gård

I vår kategori "Stall och gård" hittar du ett stort urval av ärmskydd som har utvecklats speciellt för användning inom jordbruket. De erbjuder optimalt skydd mot smuts, damm och smutspartiklar som är vanligt förekommande på en gård. Med våra ärmskydd kan du kavla upp ärmarna och koncentrera dig helt på ditt arbete utan att behöva oroa dig för dina kläder.

Ärmskydd för arbetskläder

I vår kategori "Arbetskläder" erbjuder vi dig ett brett utbud av ärmskydd som har utvecklats speciellt för användning inom olika yrkesområden. Oavsett om du arbetar inom jordbruk, hantverk eller andra branscher hittar du rätt ärmskydd för dina arbetskläder här. Skydda ärmarna mot smuts och slitage och se till att dina kläder håller länge.

Ärmskydd för användning inom smådjursuppfödning

Våra ärmskydd för smådjursuppfödning är speciellt anpassade till djurägarnas behov. De ger optimalt skydd mot smuts, djurhår och annan nedsmutsning som kan uppstå vid dagligt arbete med djur. Med våra ärmskydd kan du koncentrera dig helt på dina djurs välbefinnande utan att behöva oroa dig för dina kläder.

Vanliga frågor om ärmskydd

1. Är ärmskydden vattentäta?

Ja, våra ärmskydd är vattenavvisande och skyddar effektivt dina kläder från fukt och väta. Så du kan arbeta i regnigt väder eller i fuktiga arbetsmiljöer utan att behöva oroa dig för dina kläder.

2 Hur rengör jag mina ärmskydd?

Våra ärmskydd kan enkelt torkas rena eller tvättas i låg temperatur. Följ tillverkarens individuella skötselråd för att säkerställa en lång livslängd för dina ärmskydd.

3. Finns ärmskydd i olika storlekar?

Ja, våra ärmskydd finns i olika storlekar för att säkerställa en optimal passform för varje bärare. Se storleksinformationen i produktbeskrivningen för att välja rätt storlek för dig.