info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Chick Waterer


Filter

Kycklingdrickare - Allt för optimal uppfödning av kycklingar

Varför en speciell kycklingdrickare?

Den rätta drickan är avgörande för kycklingarnas hälsa och tillväxt. Vid uppfödning av kycklingar är det viktigt att de alltid har tillgång till rent och friskt vatten. Våra kycklingdrickare är speciellt utformade för att göra det lättare för kycklingarna att komma åt vattnet och samtidigt minimera förorening av vattnet.

Vårt sortiment

I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av dricksvattenbehållare för kycklingar i olika storlekar och utföranden. Från enkla drickare för hushållsbruk till professionella automatiska drickare för stora fjäderfäfarmer - här hittar du vad du söker. Våra drickare erbjuder många fördelar för att säkerställa att kycklinguppfödningen går smidigt:

  • Enkel rengöring: Våra kycklingdrickare är lätta att öppna och rengöra, så att du alltid kan ge dina kycklingar rent vatten.
  • Säker att använda: Våra drickor är robusta och säkra att använda. De är utformade så att dina kycklingar inte kan falla i vattnet eller skada sig.
  • Optimal vattenförsörjning: Drickarna har en regelbunden vattentillförsel så att dina kycklingar alltid har tillgång till färskt, rent vatten.
  • Hög hållbarhet: Våra kycklingdrickare är tillverkade av högkvalitativa material och garanterar en lång livslängd.

Kycklingdrickare för fjäderfäuppfödning

Som experter inom fjäderfäuppfödning vet vi exakt vad som är viktigt för en bra kycklingdrickare. Våra kycklingdrickare för fjäderfäuppfödning är särskilt anpassade till fjäderfäuppfödarnas behov och imponerar med sin höga funktionalitet och kvalitet. Med en kycklingdrickare från vårt sortiment kan du lägga grunden för en framgångsrik kycklinguppfödning.

Kycklingdrickare för uppfödning av kycklingar

En god vattenförsörjning är särskilt viktigt vid uppfödning av kycklingar. Våra kycklingdrickare för kycklinguppfödning är speciellt utformade för att ge kycklingarna enkel tillgång till vatten och ge dem tillräckligt med vätska. Med en kycklingdrickare från vårt sortiment kan du se till att dina kycklingar alltid är välförsedda med vatten.

Dryckesautomater för dagliga behov

Vi erbjuder också ett stort urval av dricksvattenbehållare för vardagliga behov. Våra drickor för enkel hushållsanvändning är idealiska för hobbyuppfödare och de som håller ett fåtal kycklingar. De är enkla att hantera och uppfyller ändå alla krav på en bra kycklingdrickare. Med en kycklingdrickare från vårt sortiment kan du se till att dina kycklingar får optimal vård och utfodring.

Låt dig övertygas av vårt mångsidiga urval av högkvalitativa kycklingdrickare. Oavsett om det gäller fjäderfäuppfödning, kycklinguppfödning eller vardagliga behov - på agrarzone.de hittar du rätt kycklingdrickare för dina behov. Beställ nu och se till att dina kycklingar är väl omhändertagna!

Vanliga frågor om kycklingdrickare:

Fråga 1: Hur ofta ska vattnet i kycklingdrickaren bytas?

För att säkerställa optimal hygien och vattenförsörjning bör kycklingdrickaren rengöras regelbundet och vattnet bytas ut minst en gång om dagen. Vid varma temperaturer kan det även vara lämpligt att byta vattnet oftare för att förhindra bakteriekontaminering.

Fråga 2: Hur stor bör en kycklingdrickare vara?

Storleken på kycklingdrickaren bör bero på antalet kycklingar och deras ålder. Det är viktigt att alla kycklingar har tillgång till vatten samtidigt, så drickan bör ha tillräckligt med utrymme för alla. Se till att drickaren inte är för stor, eftersom det kan leda till förorening av vattnet.

Fråga 3: Hur rengör jag en kycklingdrickare?

För att säkerställa optimal hygien bör kycklingdrickaren rengöras regelbundet. Du kan använda varmt vatten och en mild tvållösning för detta. Se till att du rengör dryckesbehållaren noggrant och tar bort alla rester. Skölj sedan noggrant med rent vatten för att avlägsna eventuella rester av rengöringsmedel.